Aroma, 250 cc’lik Yeni Ambalajında

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1079 defa incelendi
  • Puan : star star star 10 incelemede 2,9 puan almıştır.
Türkiye’yi % 100 meyve suyuyla tanıştıran ilk markalardan olan Aroma, 250 cc’lik yeni ambalajlarıyla kantinlerde ve beslenme çantalarında çocukların vitamin  ihtiyaçlarını karşılayacak.

Çocuklarını okula Aroma’nın % 100 ürünleriyle gönderen velilerin gözü arkada kalmayacak. Aroma’nın özel olarak ürettiği 250 cc’lik yeni ambalajı okul kantinlerinin ve beslenme çantalarının değişmezi olacak. Çocuklar birbirinden farklı meyvelerden oluşan Aroma % 100 meyve sularıyla hem lezzetli bir ara öğüne kavuşacak, hem de günlük vitamin ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Elma suyundan elde edilen doğal şeker kullanılarak tatlandırılan % 100 doğal ürünleri ile Aroma, tüketicilerinin sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı da % 100 ürünleri destekliyor
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen genelgeyle eğitim kurumlarında gıda ve içeceklerin satışı konusunda sınırlamalar getirilmişti. Artık kantinlerde gazlı içeceklerin satışı yasaklanırken, çocukların dengeli beslenmelerine katkı sağlayacak % 100  meyve suları gibi sağlıklı ürünlerin satışı destekleniyor.

Türk meyve suyu sektörünün önde gelen markalarından Aroma ise, geniş ürün yelpazesi ile okul kantinlerinde çocukların damak zevklerine hitap ederken; % 100 meyve suyu ürün grubuyla da çocukların sağlıklarına katkıda bulunuyor.

MEYED de öneriyor
Diğer taraftan Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED), Bakanlığın kararını desteklerken, dengeli, yeterli ve sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapıyor ve meyve suyunun bu anlamda iyi bir alternatif olduğunu belirtiyor. MEYED, çocuklarının sağlığını düşünen ailelerin, % 100 meyve sularını rahatlıkla çocuklarına içirebileceklerinin altını çiziyor.

Her zevke uygun % 100 doğal Aroma
Türkiye’yi %100 meyve suyu ile tanıştıran ilk markalardan biri olan Aroma, bu gruptaki geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Aroma, portakal, üzüm,  elma, domates, kayısı-elma, nar-elma, vişne-elma, şeftali-elma ve karışık meyve sularının yanı sıra, Türkiye’de ilk defa % 100 mango-elma suyunu tüketicilerinin beğenisine sundu.



İlgili etiketler : Aroma, Meyve Suyu,

Haber Sahibi

Aroma
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Kasım 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1079

Diğer Aroma Haberleri