Ariel'den "Rüzgar'ın Kızı" Nevin Yanıt'a Destek

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2355 defa incelendi
  • Puan : star star star 55 incelemede 3,4 puan almıştır.
lkemizin renklerinin gururlu koruyucusu Ariel, 2012 Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan altın madalyalı sporcu Nevin Yanıt’a destek veriyor. Nevit Yanıt aynı zamanda Ariel’in olimpiyat oyunlarına yönelik “ Ülkemizin Renklerinin Gururlu Koruyucusu “ kampanyasının da reklam yüzü oldu.

Bu yaz, tüm dünyadan yüzlerce sporcu, kendi ülkelerinin renklerini giyerek, ekiplerini Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda gururla temsil edecek. Ariel, atletlerimizin üniformalarının arkasında, kırmızı ve beyazı sadece renk olmaktan öteye taşıyan milyonların hikayesinin yattığına inanıyor ve bu renkleri canlı tutarak onları destekliyor.

P&G Türkiye’nin TMOK ile işbirliği içerisinde yürüttüğü spora ve sporculara destek projesi kapsamında Ariel, ülkemizi  olimpiyatlarda temsil etmeye hazırlanan ve spor kariyeri  süresinde elde ettiği başarılarla ülkemizin renklerini gururla taşıyan  milli atlet Nevin Yanıt‘ı destekleyiyor.
Nevin Yanıt, “Ülkemizin Renklerinin Gururlu Koruyucusu” kampanyasının da reklam yüzü

Başarılı milli atlet Nevin Yanıt, Ariel’in yeni reklam kampanyasının da ekran yüzü oldu. Yanıt'ın yer aldığı reklam filmi, olimpiyat sezonunda milli takımı desteklerken, izleyiciye 'milli formanın renklerinin solmasın' mesajını veriyor. "Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizin renklerini gururla korur" sloganı kullanılan reklam filminde Nevin Yanıt, oyunculuk yeteneğiylede dikkat çekiyor.
12 yaşında atletizimle tanıştım, spora başladığımda hedefim milli takıma girmekti diyen başarılı milli atlet Nevin Yanıt, “Büyüklerimde milli takım formasını gördüğümde kesinlikle bu formanın içinde olmalıyım diyordum. Milli takıma girme başarısını gösterdiğimde forma bir çantanın içinde gelmişti hemen çıkarıp üzerime giydim diyor ve şöyle devam ediyor:
“Aynaya baktığımda çok heyecanlandım ve bu formanın içinde ülkemi çok iyi temsil etmem gerektiğini düşündüm. Kırmızı beyaz milli takımın renkleri ve bu renkleri taşıdığım için gurur duyuyorum, tüm Türk halkını yanımda hissediyorum. Olimpiyat oyunlarına katılmak ve ikinci kez ülkemin renklerini temsil ediyor olmak benim için büyük bir gurur. Olimpiyat oyunlarında altın, gümüş, bronz madalyadan daha önemlisi hangi renkleri temsil ettiğim. Tüm Dünya’nın heyecanla izleyeceği bu büyük organizasyonun bir parçası olarak ülkemin renklerini temsil etmek tüm madalyaların üstünde bir yerde duruyor benim için. Ariel’in beni 2012 Londra Olimpiyatları kapsamında destekliyor olmasından büyük mutluluk duyuyorum”.

P&G, TMOK ve MEB işbirliğiyle hayata geçirilen “Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na Projesi”nin amacı ise Türkiye’de çocukların yaşamlarını sporla iyileştirmek ve barış, sevgi, hoşgörü, fair play kavramlarıyla beslenen spor ve Olimpiyat Oyunları ruhunu çocuklarla buluşturmak. Bu amaç etrafında ‘1 paket = 1 destek’ kampanyasını başlatan P&G, tüketicileri de okullara destek olmaya çağırıyor. P&G, “Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na Projesi”ne ilk yıl 1 milyon TL’ye yakın kaynak ayıracak.
Proje ile 2020 yılına kadar 1 milyon çocuğun spor imkanlarına kavuşması hedefine destek sağlanırken, Türkiye’de çocukların Olimpik sporlara olan ilgisi de artırılacak. Bu kapsamda ilk yıl, 81 ildeki 81 okulda spor alanlarının iyileştirilmesi için malzeme bağışı yapılacak. Ayrıca, çocukların Olimpiyat sporlarını ve Olimpik Hareketi daha yakından tanımaları için hazırlanan özel Olimpik Genç yayını ve CD’sinden oluşan 50 bin adet Olimpik Kit okullara ulaştırılacak.  




İlgili etiketler : Ariel, Nevit Yanıt,

Haber Sahibi

Ariel
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2355

Diğer Ariel Haberleri