Arçelik'ten Anneler Günü'ne Özel Seçenekler

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4036 defa incelendi
  • Puan : star star star star 79 incelemede 3,71 puan almıştır.
Arçelik, Anneler Günü için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımı ve teknolojik üstünlüğü ile dikkat çeken In Love Serisi Çamaşır Makinesi, muhteşem bir seyir keyfi yaşatan Arçelik LED TV ve keyifli sohbetler eşliğinde içilecek bol köpüklü kahveler için Telve Anneler Günü için en ideal alternatifler olacak.

Anneler Günü’nde Arçelik’in birbirinden özel ve farklı hediye alternatifleriyle annenizi mutlu edebilirsiniz.

In Love Serisi Çamaşır Makinesi
Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımı ve teknolojik üstünlüğü ile dikkat çeken In Love Serisi Çamaşır Makinesi, 2012’nin yıldızı olmaya aday.  Şık tasarımı ve göz alıcı renk seçenekleri ile evlere şıklık katan bu akıllı çamaşır makinesi birbirinden üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca “A+++” enerji sınıfından yüzde 30 daha tasarruflu.

Arçelik In Love Serisi Çamaşır Makinesi’nde multisensör paketi bulunuyor. Multisensör paketinde, ağırlık, buhar sıcaklık kontrol, sıcaklık, su miktarı, su basıncı, durulama, devir ve voltaj sensörleri ile bütün gerekli özellikleri kontrol ederek etkin yıkama sağlıyor. En iyi yıkama sonuçlarını verecek şekilde program algoritmasını düzenleyip sıcaklık, su ve sıkma devrini kontrol ediyor, enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

In Love Serisi çamaşır makinesi, sadece 20 dakikada, üzerine koku sinmiş narin çamaşırları havalandırma programı ile yeni yıkanmış tazeliğinde kullanılmasına imkan veriyor.  Çamaşırların kırışıklıklarını açarak kolayca ve hızlıca ütülenmesini sağlayan In Love serisi çamaşır makineleri annenizin en büyük yardımcısı olacak.

Ürün Fiyatları:
8 kg beyaz tek su girişli ürün  1899 tl, renkli ürünler 1999 tl

A46-LEG-6BS LED TV
Arçelik’in Anneler Günü için sunduğu hediye seçeneklerinden bir diğeri A46-LEG-6BS LED TV. Şık ve ince tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Arçelik All In One 3D LED TV, LED teknolojisi sayesinde daha doğal bir görüntü sunuyor. İçinde Digitürk modüllü uydu alıcısı olan bu smart TV, 4 HDMI girişi ile ses sisteminden oyun konsoluna kadar birçok cihazı televizyona direkt bağlamaya imkan verirken, FULL HD özelliği ile yüksek çözünürlüklü (High Definition) yayınlara uyum sağlıyor. Başka bir cihaza gerek duymadan resim ve filmleri televizyondan izlemeye fırsat veren USB girişi bulunan Arçelik All In One 3D LED TV, 3D ve dijital yayınları USB’ye kayıt edebilme imkanı da sunuyor. Böylece dijital yayınlar mobil medyalara kaydedilerek istenen mekanda izlenebiliyor. Bu teknoloji harikası televizyonun öne çıkan bir diğer özelliği ise dijital yayında izlenen bir programı 20 dakikaya kadar durdurabilmesi. 3D özelliği sayesinde 2D yayınları da 3D olarak izlemeye imkan veren Arçelik All In One 3D LED TV farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Dinamik Kontrast Plus özelliği ve yayından kaynaklanan görüntü gürültülerini gideren Noise Reduction özelliği bulunan Arçelik All In One 3D LED TV, SWAP özelliği ile kanallar arası gezinirken bir önceki kanala tek tuşla geri dönüş imkanı da veriyor.

Düşük enerji tüketimi ile çevre dostu olan Arçelik All In One 3D LED TV, PC bağlantı girişi ile bilgisayar ekranı olarak da kullanılabiliyor. Akıllı kumanda ile Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda ya da NTV haber ve Reuters gibi haber sitelerinde zaman geçirilebiliyor. Hafızaya kayıtlı ses ve görüntü ayarlarına tek tuşla ulaşılabilme ve zoom özelliği ile görüntüyü büyütebilme özellikleri ile Arçelik All In One 3D LED TV Anneler Günü için son derece ideal bir hediye alternatifi.
Ürün Fiyatı: 2649 TL (1 peşin+2 taksit)

Arçelik Telve
Anneler Günü yaklaşırken herkesi saran hediye telaşına Arçelik son derece pratik  bir çözüm sunuyor ve annenize gerçek Türk kahve keyfi hediye ediyor. Arçelik Türk kahve makinesi "Telve", Türk damak zevkine uygun bol köpüklü kahve keyfini en pratik ve hızlı şekilde yaşatıyor. Çift hazneli ve tek hazneli olarak tasarlanan Arçelik Türk kahve makinesi ile annenizi mutlu edebilir, sohbetlerini daha keyifli kılabilirsiniz.

Üstün teknolojisini geleneksel Türk tatları ile birleştiren Arçelik’in Türk kahve makinesi "Telve" (K-3190), bağımsız kullanılabilen, kısa zamanda iki farklı pişirme haznesiyle aynı anda 4 kişilik kahve yapma imkanı sağlıyor. Kahve hazır olunca sesli uyarı sistemiyle kullanıcısını haberdar eden, başında bekleme, pişme kıvamını ayarlama ve karıştırma külfetini ortadan kaldıran üstün teknoloji ürünü makine, aynı anda iki farklı tatta kahve yapabilme olanağı sunuyor. Sade, az, orta ve şekerli kahve seçeneklerini hatırlatma göstergeleri ise kullanıcılara kolaylık sağlıyor. 1.5 dakikada 4 kahve yapabilen çift hazneli Arçelik "Telve", 1 litrelik su deposuna sahip. Bu teknoloji harikası ürün ile kahve pişirmek artık çok kolay ve zevkli.
Arçelik Türk kahvesi makinesinin diğer modeli ise tek hazneli "Mini Telve" (K-3200). 3 kişilik kahve pişirme kapasitesi, aydınlatmalı pişirme yuvası, taşmaları önleyici özel sistemi, başında beklemeye ve karıştırmaya son veren özellikleri ile "Mini Telve", son derece rahat  bir kullanım imkanı sunuyor. Ergonomik tasarımı ile Türk kahvesinden vazgeçemeyen anneniz için ideal bir seçenek oluşturan Arçelik "Mini Telve", tek tuşla kolay kahve yapma imkanı sunuyor ve pişirme durumunu sesli ve ışıklı uyarı ile gösteriyor. Tasarım özelliği ile az yer kaplayan ve kahveyi en pratik şekilde yapabilen Arçelik "Mini Telve", Türk kahvesi tiryakisi anneler için alınabilecek en kullanışlı armağanlardan biri.

Ürün Fiyatları: K 3190 Telve Türk Kahvesi Makinesi: 399 TL
            K3200  Mini Telve Türk Kahvesi Makinesi : 162 TL




İlgili etiketler : Arçelik, Anneler Günü, Hediye Seçenekleri, Arçelik Ürünleri, Anneler Günü Hediyeleri,

Haber Sahibi

Arçelik
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 4036

Diğer Arçelik Haberleri

Benzer Haberler

  • Grundig Annelere En Güzel Hediyeler Grundig'ten

    Annelere En Güzel Hediyeler Grundig'ten

    Anneler Günü yaklaşırken hediye telaşına düşenler için Grundig birbirinden pratik ve özel hediye seçenekleri sunuyor. Saç düzleştirici, saç maşası, kurutma makinesi ve saç şekillendiriciden ...
    3 Mayıs 20123308 defa incelendi
  • Yaygan Çanta Yaygan'dan Annelere, Neşeli Tweety Çantalar

    Yaygan'dan Annelere, Neşeli Tweety Çantalar

    YAYGAN’ın Tweety By Ed a Taşpınar Koleksiyonu’nda, çizgi filmiyle yarım yüzyıldır tüm dünyada 7’den 70’e herkese kendini sevdiren, zeki, sevimli ve muzip kanarya Twetty’nin, farklı ko...
    3 Mayıs 20123074 defa incelendi
  • Evgör Evgör Mobilya'ya Gelin, Annenizin Evini Güzelleştirin

    Evgör Mobilya'ya Gelin, Annenizin Evini Güzelleştirin

    Anneler Günü’nde, alışılmışın dışına çıkarak onun evdeki yaşam alanlarına şıklık katabilirsiniz. Bunun için mevsime uygun kumaşlarla kaplanmış konforlu berjerler, renkli sehpalar, rahat ve e...
    11 Mayıs 20171489 defa incelendi
  • DeFacto Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, Anneler Günü'nde annesini mutlu etmek is teyenler için yüzlerce seçenek sunuyor. ANKAmall De Facto'ya gelin, 2012 İlkbahar Yaz kadın ve aksesuar k...
    3 Mayıs 20128605 defa incelendi
  • Evoria Evoria.com'dan Burçlara Göre Anneler Günü Hediyesi Önerileri

    Evoria.com'dan Burçlara Göre Anneler Günü Hediyesi Önerileri

    Anneler Günü yaklaşıyor. Annenize ne hediye alacağınıza halen karar veremediyseniz Evoria.com’un astroloji uzmanlarına kulak vermelisiniz. İşte Anneler Günü hediyesi konusunda size rehber ol...
    6 Mayıs 20131796 defa incelendi