Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3535 defa incelendi
  • Puan : star star 184 incelemede 2,08 puan almıştır.
Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle tüketicilerin hayatında fark yaratan, Türkiye’nin inovasyon alanındaki lider şirketi Arçelik,geleneksel lezzet ve farklı aromalarda üstün kaliteli Türk kahveleri üreten Selamlique ile yepyeni bir işbirliğine imza atarak, Türk kahvesi alışkanlığına yepyeni bir boyut kattı.

Selamlique markasının Türk kahvesi alanındaki eşsiz birikim ve deneyimi ile Arçelik’in Ar-Ge ve teknoloji gücü Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’nde buluşarak kahve keyfine yepyeni bir boyut getiriyor. Artık tek tuş ile mükemmel lezzette geleneksel Türk kahvesi saniyeler içinde hazır.

Üstelik her seferinde aynı kalite, her seferinde aynı lezzet, aynı deneyim.

TELVESİ, KÖPÜĞÜ TAM KIVAMINDA!
Arçelik’in bugüne kadar tüm kahve makinelerinde son derece itinayla tüketicisine sunduğu mükemmel Türk Kahvesi lezzeti Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’nde yine aynı standartta devam ediyor.

ÇEŞİT ÇEŞİT KAPSÜLLER, TAPTAZE LEZZET
Kapsül teknolojisi sayesinde kahve pişirme esnasında kullanılan tek kullanımlık Selamlique kapsüller, Türk kahvesinin eşsiz tadının her zaman taze kalmasını sağlıyor. Selamlique’ın en kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini ustalıkla işleyerek geleneksel, kakuleli, çikolatalı, tarçınlı, okkalı, kafeinsiz, Ege damla sakızlı gibi farklı aroma seçenekleriyle sunduğu Selamlique kapsüllerinden herhangi birinin makineye yerleştirilmesi, köpüğü tam kıvamında, tadı ve aroması iyi korunmuş, kusursuz biçimde hazırlanmış bir Türk kahvesinin en pratik yoldan içilmesini garanti ediyor.

Muhteşem Türk kahvesi tadına en pratik yoldan ulaşmak için tasarlanan Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi telve ve köpüğü iyi ayarlamakla kalmıyor, incelikle işlenen çekirdeklere sahip Selamlique kapsülleriyle kahvenin her zaman istenilen kıvamda ve tazelikte içilmesini sağlıyor.

ŞEKERİYLE HAZIR!
Artık kahvenizi hazırlarken şekeri ayrı katmanıza da gerek yok.
Selamlique kapsüllerde sadece aroma seçeneği değil, şeker seçenekleri de var. Şekersiz, az şekerli ve orta sekerli seçenekleri ile Türk kahvenizi nasıl isterseniz, Selamlique’da şekeri tam istediğiniz kıvamda ayarlanmış kapsülünüz hazır.

KULLANIM PRATİKLİĞİ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Arçelik/Selamlique Türk Kahvesi Makinesi yeni geliştirilen Cooksense 3 teknolojisi sayesinde bol köpüklü, taşmayan gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor ve geliştirilmiş geniş su tankı ile her kullanımda su koymayı da gerektirmiyor.

Üstelik Türk kahvesi keyfinizin üstüne, makinenizi hiç yorulmadan ekstra hijyenik temizleme özelliği sayesinde tek tuşla ve sıcak su ile anında temizleyebiliyorsunuz.

TÜRK KAHVESİ KÜLTÜRÜ DÜNYAYA YAYILIYOR
Ar-Ge gücüyle geliştirdiği yüksek kaliteli, üstün teknoloji ve yenilikçi ürünler ile tüketicilerin beklentilerini daima aşan Arçelik, şimdi 12 patentli Kapsüllü Türk Kahve Makinesi ile kahve severlerin hayatında yeni bir sayfa açıyor.

Türk kahvesinin vazgeçilmez gelenekselliğini, en yeni teknoloji ile bir araya getiren dünya standartlarındaki bu özel makine, Arçelik ve Selamlique markalarıyla çok yakında Arçelik bayilerinde ve Selamlique mağazalarında tüketicilerle buluşacak.

Selamlique’ın geleneksel lezzet ve farklı aromalardaki özel kapsülleri ise, Selamlique ve Arçelik mağazalarından, Türkiye’nin önemli satış noktalarından ve internetten sipariş edilerek temin edilebilecek.

Arçelik ve Selamlique markaları, pratik kullanımlı kapsüllü makine sayesinde Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılmasını sağlıyor ve dünyanın dört bir yanındaki kahve severlerle buluşmasında öncü bir rol üstleniyor.

Bu sayede, Türk kültürünün en önemli öğelerinden olan bu eşsiz lezzet, teknolojinin gücüyle birleşerek, tüm dünyada milyonlarca kişinin Türk kahvesi ile tanışmasını ve keyif almasını sağlayacak.



 Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi

Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi

İlgili etiketler : Arçelik, Türk Kahvesi Makinesi, Selamlique, Kahve Makinesi,

Haber Sahibi

Arçelik
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Ekim 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2015
  • Trafik

    : 3535

Diğer Arçelik Haberleri

Benzer Haberler

  • Arçelik Arçelik'ten, Yenilenen Tasarımıyla Telve!

    Arçelik'ten, Yenilenen Tasarımıyla Telve!

    Klasik Türk kahvesi keyfine modern bir boyut kazandıran ve kahveseverlerin hayatına büyük bir yenilik getiren Arçelik Telve, şimdi de yeni tasarımıyla kahve tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya...
    12 Mayıs 20151634 defa incelendi
  • Arçelik Arçelik Yeni Yılda da Evlerinizi Renklendiriyor

    Arçelik Yeni Yılda da Evlerinizi Renklendiriyor

    Türkiye’nin en sevilen markası Arçelik yeni yılda da evlerinizi renklendiriyor. Sunduğu birbirinden özel seçenekler sayesinde ne alacağınıza karar vermek hem çok kolay, hem de çok avantajlı....
    15 Aralık 20141543 defa incelendi
  • Kahve Dünyası Kahve Dünyası'nda Ramazan için Heyecan Verici Lezzetler

    Kahve Dünyası'nda Ramazan için Heyecan Verici Lezzetler

    Ramazan akşamlarında iftar sonrasının vazgeçilmez ikilisidir çikolata ve kahve… Birbirine mucizevi bir şekilde yakışan bu iki lezzet, Ramazan akşamlarına ayrı bir keyif katar. Kahve ve çiko...
    19 Temmuz 20113242 defa incelendi
  • Arzum Arzum Cezveli Türk Kahvesi Makinesi

    Arzum Cezveli Türk Kahvesi Makinesi

    Arzum Cezveli Türk Kahve Makinesi, bol köpüklü Türk kahvesini kısa sürede lezzetinden ödün vermeden sunuyor. Arzum Cezveli Türk Kahvesi Makinesi, enerji iletim tabanı ile kablosuz kullanım i...
    14 Eylül 20151758 defa incelendi
  • Tefal Türk Kahvesi Makinesi Tefal Coffee Expert

    Türk Kahvesi Makinesi Tefal Coffee Expert

    Tefal, yeni ürünü Coffee Expert Türk kahvesi makinesi ile Türk kahvesi tutkunlarının keyfine keyif katacak. Yavaş ve Hızlı iki ayrı pişirme ayarı bulunan ilk Türk Kahvesi Makinesi Tefal...
    10 Haziran 20114643 defa incelendi