Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition'ı Tanıttı

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1467 defa incelendi
  • Puan : star star 17 incelemede 2,12 puan almıştır.
Apple bugün, (RED) ile 10 yıldan uzun süredir devam eden işbirliğine dikkat çekmek üzere, canlı kırmızı alüminyum bir kaplamaya sahip iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition'ı duyurdu. Bu, müşterilere Global Fund'a katkıda bulunmaları ve dünyayı AIDS'siz bir geleceğe bir adım daha yaklaştırmaları için eşi benzeri görülmemiş bir yol sunuyor. Özel sürüm (PRODUCT)RED iPhone için 24 Mart Cuma gününden itibaren tüm dünyada online olarak ve mağazalarda sipariş verilebilecek.

"10 yıl önce (RED) ile çalışmaya başladığımızdan bu yana, müşterilerimiz ilk iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition ile başlayıp bugün Beats ürün serisi ve iPhone, iPad ve Apple Watch için aksesuarlarla devam eden ürünlerimizi satın alarak AIDS'in yayılmasına karşı mücadeleye çok önemli katkılar sağladı,' şeklinde konuşan Apple CEO'su Tim Cook şöyle devam ediyor: 'Muhteşem kırmızı renkteki bu özel sürüm iPhone, (RED) ile işbirliğimizi onurlandıran, bugüne kadarki en büyük (PRODUCT)RED teklifimiz ve bu ürünü müşterilerimizin elinde görmek için sabırsızlanıyoruz."

"Apple, Global Fund'ın dünya genelinde en büyük kurumsal bağışçısı. (RED) ile işbirliğinin bir parçası olarak 130 milyon doların üzerinde katkı sağladı," diyen (RED) CEO'su Deborah Dugan sözlerini şöyle sürdürüyor: 'Dünyanın en sevilen akıllı telefonunun dünyanın her yerine ulaşabilmesi ile bizim Sahra Altı Afrika'da hayat kurtaran ARV ilacına erişim sağlama çabalarımızın birleşmesi sonucu, müşteriler şimdi yeni ve etkileyici bu (PRODUCT)RED iPhone'u alarak fark yaratmak ve Global Fund'a katkıda bulunmak için çok önemli bir fırsata sahip."

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus şimdiye kadarki en iyi ve en gelişmiş iPhone'lar ve iPhone'un günlük kullanım yollarını geliştiren yeniliklerle dolular. Her iki telefonda da gündüz ve gece olağanüstü fotoğraflar ve videolar çeken geliştirilmiş kamera sistemlerine sahip olan dünyanın en popüler kamerası, bir iPhone'un şimdiye kadar sahip olduğu en iyi pil ömrüyle daha fazla güç ve performans, etkileyici stereo hoparlörler ve kameradan ekrana geniş bir renk sistemi bulunuyor. Üstelik, tümü suya ve toza karşı dayanıklı bir tasarımın içinde. iPhone, Mesajlar'da iletişim kurmanın daha anlamlı ve canlandırıcı yollarını, favori uygulamalarınızla Siri'yi kullanmanın yeni yollarını, etkileyici şekilde yeniden tasarlanmış Harita, Fotoğraflar, Apple Music ve Haber uygulamalarını ve evinizi tek bir yerden basit ve güvenli bir şekilde düzenlemenizi, yönetmenizi ve kontrol etmenizi sağlayan Ev uygulamasını sunan iOS 10 ile geliyor.

(RED)'in kritik önemdeki çalışmaları, dünyanın HIV pozitif nüfusunun üçte ikiden fazlasının yaşadığı Sahra Altı Afrika'da hayat kurtaran HIV/AIDS programlarına erişim sağlıyor. (RED) tarafından elde edilen paranın tamamı doğrudan Global Fund HIV/AIDS bağışlarına gidiyor. Bu bağışlar test yapılmasında, danışmanlık hizmeti verilmesinde, tedavide ve virüsün anneden çocuğa geçişini ortadan kaldırmaya özellikle odaklanan önleme programlarında kullanılıyor. 2006 yılında kurulan (RED), o tarihten bugüne Global Fund için 465 milyon doların üzerinde gelir yarattı ve bu paranın 130 milyon dolardan fazlası tek başına Apple'dan sağlandı.

Fiyat ve Bulunabilirlik
 iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition 128 GB ve 256 GB modelleriyle ve 4.299 TL'den başlayan fiyatlarla Apple.com.tr'da ve Apple Store'larda ve Apple Yetkili Bayileri'nde ve belirli operatörlerde (fiyatlar farklı olabilir) satışa sunulacak. Özel sürüm (PRODUCT)RED iPhone, iPhone 7 ailesine simsiyah, siyah, gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleriyle katılıyor.

Her iki özel sürüm model de tüm dünyada 24 Mart Cuma gününden itibaren satışa çıkacak ve ABD ve Avustralya, Belçika, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Rusya, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tayland, Birleşik Krallık ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil 40'tan fazla ülke ve bölgede Mart sonundan itibaren müşterilere gönderilmeye başlanacak. Nisan ayında ise bunları Brezilya, Şili, Kolombiya, Hindistan, Türkiye ve diğer ülkeler takip edecek.

Özel sürüm iPhone, tam iPod ürün serisi, Beats Solo 3 Wireless Kulak Üstü Kulaklık, Beats Pill+ Taşınabilir Hoparlör, iPhone 7 Smart Battery Case ve iPhone, iPad ve Apple Watch için aksesuar serisi dahil olmak üzere müşterilerin yıl boyu satın alabildiği mevcut (PRODUCT)RED ürün serisine katılıyor.

Dört inç ekrana sahip en güçlü telefon olan iPhone SE, 32 GB ve 128 GB modelleriyle 24 Mart Cuma gününden itibaren bulunabilecek. Mevcut kapasiteyi ikiye katlayarak 16 GB ve 64 GB modellerin yerini alan yeni modeller 2.399 TRY'den başlayan fiyatlarla Apple.com.tr sayfasında ve Apple Store'larda satışa sunulacak.

Apple tarafından tasarlanan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus silikon kılıflar azur mavisi, kamelya ve çakıl grisi, deri kılıflar ise vizon grisi, safir mavisi ve ahududu'dan oluşan yeni renk seçenekleriyle 149 TRY'den başlayan fiyatlarla Apple.com.tr sayfasında ve Apple Store'larda satışa sunulacak.

ABD, Birleşik Krallık ve Çin'deki müşteriler, Apple'ın iPhone Yükseltme Programı aracılığıyla, AppleCare+ korumasıyla kilidi açık iPhone 7 veya iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition edinebilir, operatörlerini seçebilir ve her yıl yeni bir iPhone'a yükseltme fırsatını elde edebilir. iPhone Yükseltme Programı'ndan Apple.com.tr sayfasında ve ABD'deki Apple Store'larda 128 GB model için 37 ABD Doları'ndan başlayan fiyatlarla yararlanılabilir.

iPhone'u Takasla Yükseltme ile müşteriler, uygun akıllı telefonlarını takas ederek belirlenen fiyatı yeni iPhone'un bedelinden düşmek için kullanabilir.

Apple'dan iPhone 7 veya iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition ya da iPhone SE satın alan her müşteriye mağazada veya online olarak ücretsiz Kişiye Özel Kurulum sunulacak ve mail'lerini kurarak, App Store'daki yeni uygulamaları göstererek ve daha fazlasını yaparak iPhone'larını özelleştirmelerine yardımcı olacağız. Yeni iPhone'larıyla ilgili temel bilgileri edinmek veya telefonlarıyla daha fazlasını yapmak isteyen herkes her Apple Store'da ücretsiz bir atölyeye kaydolabilir.



İlgili etiketler : Apple, İphone 7 Plus (product)red Special Edition, İphone 7 (product)red Special Edition, İphone, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

Apple
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Mart 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2017
  • Trafik

    : 1467

Diğer Apple Haberleri

Benzer Haberler

  • IPhone Apple, 10. Yılına Özel Tasarladığı iPhone X Modelini Tanıttı

    Apple, 10. Yılına Özel Tasarladığı iPhone X Modelini Tanıttı

    Apple merakla beklenen 10. Yılına özel tasarladığı iPhone X (iPhone 10) modelini tanıttı. Apple'ın İlk çıkan iPhone'dan bu güne kadar En Büyük atım olarak lansa ettiği 10. yıla özel olara...
    12 Eylül 20171542 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi iPhone 5S Satışına Başlandı, İşte Fiyatlar!

    iPhone 5S Satışına Başlandı, İşte Fiyatlar!

    Apple'ın geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni telefonu iPhone 5S 'in Türkiye ön siparişi ile satışına başlandı. Apple firmasının yeni telefonu iPhone 5S geçtiğimiz hafta cuma gününden itiba...
    26 Eylül 20133083 defa incelendi
  • Apple Apple, iPhone 11 Modellerini Tanıttı

    Apple, iPhone 11 Modellerini Tanıttı

    Teknoloji devi Apple, iPhone Akıllı Telefonun 11. serisini tanıtttı. Apple 10 Eylül 2019 tarihinde ABD de bulunan genel merkezinde düzenlediği lansman ile merakla beklenen yeni akıllı t...
    10 Eylül 20191205 defa incelendi
  • IPhone Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Modellerini Tanıttı

    Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Modellerini Tanıttı

    Apple merakla beklenen yeni iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı tanıttı. Teknoloji devi Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini 12 Eylül Salı günü düzenlediği lansman ile ...
    12 Eylül 20171342 defa incelendi
  • IPhone Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Modellerini Tanıttı

    Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Modellerini Tanıttı

    Apple'ın merakla beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini tanıttı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde A10 Fusion cip yer alıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larda bunun haricinde 4 ...
    7 Eylül 20161637 defa incelendi