Antalya'da Runatolia Coşkusu Yaşandı

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1348 defa incelendi
  • Puan : star star star star 10 incelemede 4,3 puan almıştır.
Bu yıl 11’ncisi düzenlenen Uluslararası Runatolia Antalya Maratonu, TerraCity Alışveriş Merkezi sponsorluğunda Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı’nda düzenlenen, Minik Adımlar, Yüksek Topuk ve halkın yüksek katılım gösterdiği TerraCityRun koşuları ile yapıldı.

40 ülkeden 2 bin yabancı sporcunun katıldığı ve bu yıl yaklaşık 11 bin sporseverin koştuğu Runatolia Maratonu coşkusu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve DJ Doğukan Manço’nun birlikte start verdikleri Minik Adımlar Koşusu ile start aldı. Doğukan Manço’nun çocuklarla birlikte koştuğu  4-6 yaş arasında kız-erkek 80 çocuğun kıyasıya mücadele ettiği “Minik Adımlar Koşusu”nda anne ve babalarının tezahüratları altında düşe kalka koşan miniklerin yarışması, neşeli ve bir o kadar da keyifli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılan tüm çocuklara birer katılım belgesi ile sponsor firmaların çeşitli hediyeleri sunuldu. Barış Manço’nun 7’den 77’ye konseptini son dönemde uygulamaya başlayan ve özellikle çocuklara yönelik birçok etkinliğe katılan Doğukan Manço daha sonra Terracity Alışveriş Merkezi içinde babasının çocuklar için seslendirdiği ve dillerden düşmeyen şarkılarını çaldı ve çocuklara imza dağıttı.

7 cm topukla koşmak!
Türkiye’de gerçekleştirilen en eğlenceli ve değişik yarışmalardan biri olan Yüksek Topuk Koşusu  da  bu yıl yine kadınların buluşma noktası oldu. Uzunluğu en az yedi santim olan yüksek topuklu ayakkabılarını koli bandıyla sarıp koşan kadınların yarışması da ilginç görüntülere sahne oldu. Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı’nda hazırlanan 100 metre uzunluğundaki parkurda Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve DJ Doğukan Manço’nun verdiği startla 10’ar kişilik gruplarla koşuya başlayan kadınların mücadelesi nefesleri kesti. Antalyalıların yoğun tezahüratları altında finişe varmak için üstün gayret gösteren kadın sporculardan  geçen senenin de birincisi ve yarışmaya Konya’dan katılan Aysel Özkul bu sene de 1’nci gelerek ipi göğüsledi. Yüksek Topuk yarışmasında ilk 3 dereceyi alanlara ödülleri Kent Meydan’ında düzenlenen bir törenle verildi.  Yarışmada Durdu Ekici 2’nci, Esra Demir ise 3’ncü oldu. Derece alanlara plaketlerini ve para ödüllerini TerraCity Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Gözde Hoşten verdi.



İlgili etiketler : Runatolia Maratonu, Terracity Avm,

Haber Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2016
  • Trafik

    : 1348

Diğer TerraCity AVM Haberleri