Anneme Hangi hediyeyi Alsam Derdi Yaşamayın!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1611 defa incelendi
  • Puan : star star star star 4 incelemede 3,75 puan almıştır.
Anneler Günü’ne özel sıradışı hediyeleri ile dikkat çeken Morhipo.com, bu güne özel yayına aldığı sayfada, onlarca kategori altında sayısız ürün ile annenizi büyüleyecek hediye alternatifleri sunarken başlattığı emoji yarışması ile 100 TL indirim fırsatı da sunuyor.

8 Mayıs pazar günü kutlanacak Anneler Günü’nde siz de annenizi unutamayacağı bir hediye ile mutlu etmek isteyenlerdenseniz şimdiden hediye alternatiflerini araştırmaya başlamışsınız demektir. Moda dünyasında yeni trendlere imza atan, yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir arada sunarak alışverişin vazgeçilmez adresi olan Morhipo.com, Anneler Günü’ne özel sıradışı hediye seçenekleri sunarken Instagram ve Twitter üzerinden de bir yarışma başlattı.  

Annelerine sevgilerini dünyanın ortak dili emojiler ile hem Instagram hem de Twitter’da paylaşan kişilerin sevgi sözcükleri arasından, jürinin seçeceği en iyi mesajın sahiplerine -4 Haziran 2016 tarihine kadar geçerli 100 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Hangi hediyeyi alsam derdi yaşamayın!
Morhipo.com hem Anneler Günü’ne özel yayına aldığı sayfa ile hem de geçen yıla ait hediye tercihi istatistiklerini yayınlayarak annelerini mutlu etmek isteyenlerin hediye alırken tercih yapmalarını da hiç olmayacağı kadar kolaylaştırıyor.

Morhipo.com’un yayınladığı istatistiklere göre ise geçen yılki Anneler Günü öncesinde, “Kadın” kategorisinde elbise, bluz ve gömlek; “Ayakkabı & Çanta” kategorisinde casual ayakkabı, klasik ayakkabı, babet, askılı çanta; “Ev ve Yaşam” kategorisinde saklama kabı, çift kişilik nevresim takımı, servis tabağı; “Kozmetik” kategorisinde ise parfüm, şampuan ve maskara+ruj en fazla tercih edilen ürünler arasında yer aldı.

“Anneler Günü’ne Özel” sayfada “Trendy Seçimler” kategorisi altında bulabileceğiniz son trend kıyafetlerle annenizin şıklığına şıklık, “Kozmetik Önerileri” kategorisi altındaki ürünler ile annenizin ışıltısına ışıltı katabilirsiniz. Modern kadın ve erkeğin tercihi Beymen’in iddialı ve zarif koleksiyonlarına ulaşarak büyüleyici hediyeler alabileceğiniz gibi en yeni takılar, gösterişli ayakkabı ve çantalar, dekoratif ev eşyaları, mutfak ürünleri gibi birçok kategori altında sayısız farklı hediye seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca; “Tek sepet”, “kapıda nakit”, “kredi kartı ile ödeme”, “hızlı teslimat”, “Hopi ile alışveriş”, “Hopi indirimleri” gibi birçok avantajlı hizmeti sayesinde, Morhipo.com’dan oldukça kolay bir alışveriş deneyimi de yaşayabilirsiniz.
 
Morhipo.com’dan alınan ürünler, Boyner veya YKM’nin Türkiye genelinde 88 farklı noktada bulunan mağazalarına iade edilebiliyor. Ayrıca “Tıkla Gel” hizmeti ile satın aldığınız ürünlerin kargo sürecini beklemeden dilerseniz Boyner Grup’un fiziksel mağazalarından doğrudan da teslim alabiliyorsunuz.



İlgili etiketler : Morhipo, Anneler Günü, Anneler Günü Hediyesi, Anneler Günü 2016,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Mayıs 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mayıs 2016
  • Trafik

    : 1611

Diğer Morhipo Haberleri

Benzer Haberler

  • Optimum Outlet İstanbul Ünlü Annelerle İstanbul Optimum'da Keyifli Sohbetler!

    Ünlü Annelerle İstanbul Optimum'da Keyifli Sohbetler!

    Ünlü Annelerle Optimum’da Keyifli Sohbetler! İstanbul Optimum'da Ekranların En Ünlü Anneleri ,Ebru Şallı ve Deniz Akkaya Anneler Günü’ne Özel Söyleşi ve İmza Günü’nde Annelik Sırlarını Payl...
    29 Nisan 20161772 defa incelendi
  • DeFacto Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, Anneler Günü'nde annesini mutlu etmek is teyenler için yüzlerce seçenek sunuyor. ANKAmall De Facto'ya gelin, 2012 İlkbahar Yaz kadın ve aksesuar k...
    3 Mayıs 20128606 defa incelendi
  • Beymen Club Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Rahat, cool ve modern tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının tercihi olan Beymen Club, Anneler günü için de farklı ürün gruplarından renkli ve çekici hediye seçenekleriyle annesini şıma...
    4 Mayıs 20133207 defa incelendi
  • Koton Koton Anneler Günü Koleksiyonu 2020

    Koton Anneler Günü Koleksiyonu 2020

    Stil sahibi ve özgün tasarımları ile keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Koton, 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel bir birinden güzel hediye seçenekleri sunuyor. Elbise en çok benim annem...
    3 Mayıs 20206094 defa incelendi
  • Grundig Annelere En Güzel Hediyeler Grundig'ten

    Annelere En Güzel Hediyeler Grundig'ten

    Anneler Günü yaklaşırken hediye telaşına düşenler için Grundig birbirinden pratik ve özel hediye seçenekleri sunuyor. Saç düzleştirici, saç maşası, kurutma makinesi ve saç şekillendiriciden ...
    3 Mayıs 20123308 defa incelendi