Ankara Shopping Fest Kapsamında 10 Bin Ayakkabı ve Çanta Dağıtacaklar!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1665 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 33 incelemede 4,52 puan almıştır.
Ankaralı Ayakkabı Ve Çantacılar Ankara Alışveriş Festivali Kapsamında İhtiyaç Sahibi Öğrencilere 10 Bin Adet Ayakkabı Ve Çanta Bağışlayacak. Ato Başkanı Bezci: “Bağış Kararı Takdire Şayandır” -Ato Başkan Vekili Şanal “Dayanışma Ruhu Festivalimizi Aydınlattı” -Asf Komisyon Başkanı Tavşan: “Çanta Ve Ayakkabı Sektör Temsilcileri Festivalimize Çok Büyük Bir Renk Kattı” Ato Ayakkabıcılık Ve Çantacılık Komitesi Başkanı Mehmet Akbacakoğlu, “Yoksul Ve Şehit Çocukları İle Yetimleri Festival Kapsamında Sevindirmek İstiyoruz”

Ankaralı ayakkabı ve çantacılar, Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest-ASF) kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere 10 bin adet ayakkabı ve çanta bağışlayacak. Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, bağış kararının takdire şayan olduğunu belirterek, “Bizim insanımız her durum ve ortamda iyilik ve hayırseverliğini ortaya koyuyor. Sayın Akbacakoğlu başta olmak üzere katkıda bulunan herkese müteşekkiriz” dedi.

Ankara Ticaret Odası Başkan Vekili Koray Güngör Şanal, ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan ve kurul üyeleri, festival hazırlığı kapsamında kuyumcu ve mücevherat, otomotiv, kozmetik ürünleri imalat ve satıcıları, elektrikli ev aletleri, elektronik ve beyaz eşya, telekomünikasyon ve bilişim teknolojileri, kuaför ve güzellik salonları sektör temsilcileriyle ayrı yarı toplantılar yaptı.   Ayakkabı ve Çanta sektörleri temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıda, Ankaralı ayakkabı ve çantacılar festival kapsamında bağış yapma konusunda uzlaştı.  Tüm çanta ve ayakkabıcıların alkışlarla desteklediği karara göre Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, ihtiyaç sahibi çocuklara 10 bin adet ayakkabı ve çanta bağışlanacak.

Ankara Ticaret Odası Başkan Vekili Koray Güngör Şanal, sektör temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıların çok yararlı olduğunu söyledi. Ayakkabı ve çantacılar sektörlerinin festival kapsamında gerçekleştirecekleri bağışın önemine değinen Şanal, “Dayanışma ruhu festivalimizi aydınlattı” dedi. Ankara Alışveriş Festivali’nin sosyal boyutunun da bulunduğunu kaydeden Şanal, “Ayakkabı ve çanta üretim ve satışı yapan esnaf kardeşlerimiz bu yıl gerçekten örnek bir karara imza attılar. Bu duyarlılıkları gerçekten takdire şayandır” diye konuştu.

ASF İcra Komisyonu Başkanı Yüksel Tavşan da Ankara Alışveriş Festivali’nin hazırlık çalışmaları hakkında bilgi vererek, sektörlerle yapılan toplantılarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ayakkabı ve çantacıların ihtiyaç sahibi 10 bin öğrenciye katkıda bulunmasının çok sevindirici bir haber olduğunu belirten Tavşan, “Çanta ve ayakkabı sektör temsilcilerimiz festivalimize büyük bir renk kattı” dedi.

FESTİVALİN EN MUTLUSU BİZLERİZ
Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı ve ATO Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Akbacakoğlu da, geçen iki festivalde kendisinin de icra kurulu başkanı olarak çalışmalar yürüttüğünü hatırlatarak, Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre festivaller süresince harcamaların arttığını söyledi. Alışveriş festivali deyip geçmemek gerektiğini kaydeden Akbacakoğlu, festivalin edinilen tecrübeler ışığında her yıl daha geliştiğini kaydetti.

Ankaralı ayakkabı ve çantacılar olarak festivale nasıl katkı sağlayacaklarını düşündüklerini anlatan Akbacakoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz arkadaşlarımızla bu yıl festivalde sektörlerimiz adına ne yapabiliriz, diye konuştuk. Festival tam okulların açıldığı döneme geliyordu. Bizim geleceğimizi emanet edeceğimiz göz bebeğimiz çocuklarımızı desteklemek ve mutlu etmenin en iyisi olacağını düşünerek, 10 bin adet ayakkabı ve çanta bağışı yapmak konusunda anlaştık. Bu festivalin en mutlusu bizleriz çünkü bir taşla üç kuş vuracağız.  Bir yandan eğitime, diğer yandan festivale katkı sağlarken, çocuklarımızı da mutlu edeceğiz”

ATO BAŞKANI BEZCİ
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci de, ayakkabı ve çantacıların yardım kararını büyük bir memnuniyetle karşıladığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ankara Alışveriş Festivali kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklarımızın unutulmaması ve onların okulların açıldığı dönemde ihtiyaçlarının karşılanması kararı gerçekten takdire şayandır. “Bizim insanımız her durum ve ortamda iyilik ve hayırseverliğini ortaya koyuyor. Sayın Akbacakoğlu başta olmak üzere katkıda bulunan herkese müteşekkiriz”


İlgili etiketler : Ankara Shopping Fest, Ankara Shopping Fest 2014, Ankara Alışveriş Festivali, Ayakkabı, Çanta,

Haber Sahibi

Ankara Shopping Fest
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1665

Diğer Ankara Shopping Fest Haberleri

Benzer Haberler

  • Ankara Shopping Fest Ankara Shopping Fest 2013 Konser Programı

    Ankara Shopping Fest 2013 Konser Programı

    Ankara Shopping Fest bir hafta geçikmeyle 14 Haziran Cuma günü başladı.... Bu sene ikincisi düzenlenecek olan Ankara Shopping Fest, Kent Park AVM'de düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı. ...
    15 Haziran 201330105 defa incelendi
  • Ankara Shopping Fest Ankara Alışveriş Festivali 2014  Görkemli Bir Terönle Tanıtıldı

    Ankara Alışveriş Festivali 2014 Görkemli Bir Terönle Tanıtıldı

    Ankara Alışveriş Festivali, Sheraton Otel’de düzenlenen renkli bir organizasyon ile tanıtımı yapıldı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Ankara Alışveriş Festivali, Sheraton Otel’de 30...
    1 Mayıs 20142188 defa incelendi
  • Ankara Shopping Fest Ankara Shopping Fest Başlıyor!

    Ankara Shopping Fest Başlıyor!

    Ankara’yı “marka kent” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Shopping Fest, “Alışverişin başkenti” sloganıyla 8 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenleniyor. TC Kültür ve Turizm Baka...
    7 Haziran 20123885 defa incelendi
  • Ankara Shopping Fest Ankara Shopping Fest 20 Haziran 2012 Etkinlikleri

    Ankara Shopping Fest 20 Haziran 2012 Etkinlikleri

    8 Haziran’da start alan ve her gün yüksek indirim oranlarıyla kampanyalar ve çeşitli etkinliklerle Ankara'yı alışveriş ve eğlence merkezine dönüştürmeyi hedefleyen festivalde 20 Haziran 2012...
    20 Haziran 20122976 defa incelendi
  • Ankara Shopping Fest Ankara Shopping Fest'in Tanıtım Yüzü Doutzen Kroes Oldu

    Ankara Shopping Fest'in Tanıtım Yüzü Doutzen Kroes Oldu

    Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) tanıtım yüzü, tüm zamanların “en iyi yüzü” olarak tanımlanan Hollandalı top model Doutzen Kroes oldu. Ünlü manken Doutzen Kroes, 17 ...
    17 Mayıs 20122926 defa incelendi