Amazon Prime'dan Dünya Varmış Dedirten Avantajlar

  • 2 yıl önce eklendi
  • 686 defa incelendi
  • Puan : star star star star 1 incelemede 4 puan almıştır.
24 ülkede 200 milyondan fazla üyeye hızlı teslimattan ödüllü filmlere, popüler oyunlardan özel indirimlere kadar benzersiz bir deneyim yaşatan Amazon Prime, Türkiye'de de büyük ilgi görüyor. Amazon Prime, hızlı ve ücretsiz kargo, üyelere özel fırsatlar ve indirimler, Prime Video ile ödüllü filmlere ve dizilere sınırsız erişim ve Prime Gaming ile her ay değişen ücretsiz oyunlar ve oyun içi içeriklerin hepsini ayda sadece 7.90 TL'ye üyeleriyle buluşturuyor.

2020 yılında Amazon Türkiye müşterileriyle buluşan ve dünya çapında 200 milyondan fazla üyesi olan Amazon Prime, Türkiye'de üye sayısını hızla artırmaya devam ediyor. Ayda sadece 7.90 TL'ye üyelerine sunduğu benzersiz ayrıcalıklarla öne çıkan Prime, online alışveriş severlere, film, dizi ve oyun tutkunlarına “Dünya Varmış!” dedirtiyor.

Hiçbir ön koşul ve sınır olmadan, her zaman hızlı ve ücretsiz teslimat
Amazon Prime üyeleri, Amazon.com.tr üzerinden yaptıkları her alışverişte minimum sepet tutarı, ön koşul veya limit olmaksızın aynı gün, ertesi gün ve iki günde teslimat seçeneklerinden faydalanıyor. İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli'nin belirli bölgelerinde yaşayan Prime üyeleri seçili ürünlerde sepet alt limiti olmaksızın aynı gün ücretsiz teslimatın keyfini çıkarırken; İzmir, Eskişehir ve Antalya'nın da dahil olduğu 18 şehirdeki Amazon Prime üyeleri, seçili ürünlerde ücretsiz ertesi gün teslimat seçeneğinden yararlanıyor.

Amazon Prime ile az öde, çok gülümse
Amazon Prime üyeleri, kolay ve hesaplı alışveriş ile tasarruf ediyor. Prime, üyelerine en popüler markaların ürünlerinde günlük özel fırsatlara erişim, yalnızca Prime üyelerinin yararlanabileceği indirimler ve daha pek çok özel fırsat sunuyor. Prime üyeleri aynı zamanda Amazon Süper ile yüz binlerce seçili üründe 10 ila 20 arası ürüne yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Amazon Prime üyeleri, alışverişlerinden sonra bile tasarruf etmeye devam ediyor. Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın aldığınız seçili ürünlerin fiyatı düşerse, Amazon aradaki farkı iade ediyor.

Prime Video ile “Ne izleyeceğim?” derdi sona eriyor
Prime Video, Prime üyelerine aralarında “Zaman Çarkı (Wheel of Time)”, “The Boys”, ve “Tom Clancy's Jack Ryan” gibi Amazon'a özel içeriklerin ve “Fleabag” ve “The Marvelous Mrs. Maisel” gibi Emmy ve Altın Küre ödüllü filmlerin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini, hiçbir ek ücret olmadan sunuyor. Eylül ayında ise tüm dünyada merakla beklenen ve televizyon tarihinin en büyük prodüksiyonu olarak hayata geçecek Yüzüklerin Efendisi dizisi “The Lord of the Rings: The Rings of Power” yalnızca Prime Video'da serinin hayranlarıyla buluşuyor. Prime üyeleri en sevdikleri dizi ve filmleri primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV'lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla her zaman, her yerde izleyebiliyor.

Prime Gaming, sunduğu avantajlarla oyun tutkunlarını sevindiriyor
Prime, Prime Gaming ile üyelerine sonsuza denk saklayabilecekleri ve her ay yenilenen ücretsiz indirilebilir oyunlar, Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, FIFA 22 ve League of Legends gibi dünyanın en popüler oyunlarında kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi ücretsiz karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar sunuyor.

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatabilir, Prime üyeliğinin sunduğu “Dünya Varmış!” dedirten tüm avantajlardan faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz



İlgili etiketler : Amazon, Amazon Prime,

Haber Sahibi

Amazon Türkiye
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Nisan 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Nisan 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2022
  • Trafik

    : 686

Diğer Amazon Türkiye Haberleri