Alpet ve MÜSİAD'dan Dev İşbirliği

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2766 defa incelendi
  • Puan : star star star star 72 incelemede 3,83 puan almıştır.
ALPET Müsiad ile gerçekleştirdiği işbirliği ile kurumsal indirim projelerine bir yenisini daha ekledi. Proje kapsamında Türkiye genelinde farklı sektörlerden MÜSİAD üyesi 15 bin şirket, ALPET’in sunduğu avantajlardan yaralanabilecek. İndirim avantajı ayrıca MÜSİAD’ın 34 şubesi, 8 temsilciliği ve genel müdürlük çalışanlarının da kullanımına sunuluyor.

Konuyla ilgili ALPET Kamu ve Ticari Satışlar Müdürü Kemal Uludağ Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan MÜSİAD ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında MÜSİAD üyelerine ve çalışanlarına benzin ve motorinde özel indirim sağlandığını belirtti. ALPET Gold Card ve ALPET Taşıt Yönetim Sistemi’ne (TYS) tanımlanan MÜSİAD üyelerine ait araçların ALPET istasyonlarından anında indirimli olarak yakıtlarını alabileceklerini ifade etti. Uludağ, ALPET’in kolay kurulumlu bu sistemlerini kullanan MÜSİAD üyelerinin akaryakıt giderlerinde kontrol ve tasarruf sağlayacağını vurguladı.

Kemal Uludağ son dönemlerde gerçekleştirilen Bizim Toptan Satış Mağazaları ve Atlantik Gıda kurumsal işbirliklerinin ardından MÜSİAD’ı da iş ortakları arasına katan ALPET’in bu yönde çalışmalarının hızla devam edeceğini söyledi.

MÜSİAD Eğitim ve Projeler Yöneticisi Ferda Ankun ise üyelerinin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesinin MÜSİAD’ın amaçlarından biri olduğunu belirterek bu kapsamda ALPET ile bir işbirliği gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Ferda Ankun MÜSİAD’ın hayata geçirdiği projeler ile küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin insan, bilgi, para unsurlarının denge ve uyum içinde daha iyi sevk ve idare edilmesine katkıda bulunma amacı taşıdığını belirtti. ALPET ile yapılan işbirliğinin MÜSİAD’a üye şirketlere akaryakıt gibi başlıca giderleri için tasarruf oluşturarak rakipleri ile daha iyi şartlarda rekabet etme şansı getirdiğini vurguladı.

ALPET Kurumlara Özel Avantajlı Çözümleri ile kazandırma devam ediyor.

ALPET Gold Card İskontolu Sistem

ALPET Gold Card İskontolu Sistem; kurumlar bünyesinde istihdam edilen personel ve bireylerin kişisel akaryakıt harcamalarında iskonto sağlayan bir sistemdir. Bu sistemde, pompa satış fiyatı üzerinden anında indirim yapılır ve ödeme iskontolu fiyat üzerinden gerçekleştirilir.

ALPET Taşıt Yönetim Sistemi (ALPET TYS)

ALPET Taşıt Yönetim Sistemi, şirket filo araçlarının ALPET istasyonlarından nakit ödeme yapmadan, faturayla uğraşmadan iskontolu akaryakıt almalarını sağlayan, ileri teknolojiye sahip sistemidir. Dolum bilgilerini elektronik ortamda müşteriye dönem sonu raporları halinde ulaştıran ALPET Taşıt Yönetim Sistemi, araçlara ait tüm bilgileri kaydeder, doğru, düzenli ve güncel olarak takibini sağlar. Taşıt Yönetim Sistemi kullanıcıları, sistem dahilinde akaryakıt tüketimlerini internet üzerinden takip eder ve şirket akaryakıt harcamalarını yüzde yüz kontrol altına alırlar.


ALPET 2012 yılında da yeni işbirlikleri sayesinde bayileri ile birlikte büyümeye devam edecek.


İlgili etiketler : Alpet, Müsiad, Benzin, Motorin, Akaryakıt,

Haber Sahibi

Alpet
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2766

Benzer Haberler

  • BP Petrol BP Club Müşteri Sadakat Programı

    BP Club Müşteri Sadakat Programı

    Bp Club ile daha fazlası, daha hızlı ve kolay Bp Club Card’ınız ile ile BP istasyonlarından yaptığınız akaryakıt ve otogaz alışverişlerinizde puan kazanarak, birbirinden çekici avanta...
    19 Aralık 20105639 defa incelendi