Alfemo, Mobilya Kullanım Alışkanlıklarını Açıkladı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3379 defa incelendi
  • Puan : star star star star 43 incelemede 4,26 puan almıştır.
Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, mobilya kullanım alışkanlıklarına ilişkin araştırmasının sonuçlarını açıkladı.
 
İhracat yaptığı ülkelerdeki mobilya trendlerini belirleyen Alfemo, kadın ve erkeklerin mobilya tercihlerini de tespit etti.
 
Turquality belgeli Alfemo Mobilya, uluslararası standartlarda ileri teknoloji ile ürettiği birbirinden özgün koleksiyonlarını 60’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor.
 
Kuzey Afrika, Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlar ihracat yaptıklarını söyleyen Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, “Avrupalılara az yer kaplayan, Ortadoğululara geniş ve gösterişli mobilya üretiyoruz” dedi.
 
Avrupalı tüketicilerin değişen dünya düzeni ile birlikte daralan yaşam alanlarına uygun, az yer kaplayan, geniş saklama alanına sahip, pratik, fonksiyonel ve şık mobilyaları tercih ettiğini belirten Zoral, Ortadoğu’daki tüketicinin ise daha geniş, büyük ve gösterişli ürünleri tercih ettiğini dile getirdi.  
 
İhracatın yüzde 40’ı Ortadoğu, yüzde 30’u Avrupa’ya
Alfemo Mobilya’nın yüzde 40’ı Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri, yüzde 30’u Avrupa ve Balkanlar, yüzde 30’u Orta Asya ve Orta Afrika olmak üzere 60’ın üzerinde ülkeye ihracat yaptığına da değinen Zoral, “‘Alfemo Mobilya’nın yurtiçi yeni konsept mağaza sayısı her geçen gün artıyor. Yurtdışında ise Avrupa ve Ortadoğu’nun birçok kilit noktasında konsept mağazalarımız bulunuyor” dedi.

Erkekler en çok yaşam ünitelerimizi beğeniyor
Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Zoral, Alfemo Mobilya olarak ürettikleri koleksiyonlar ile oturma gruplarının en çok ilgi gören mobilyaların başında geldiğini belirtti.
Single yaşayanların ve öğrencilerin, özel yaşam alanlarını stüdyo daire havasında kullanmayı tercih ettikleri için en beğendikleri ürünün yaşam üniteleri, onları kombinleyen köşe takımları ve oturma grupları olduğunu söyleyen Pazarlama Müdürü Zoral, kadınların yemek odaları ve aksesuarları, çocukların da genç odalarını beğendiğini söyledi.



İlgili etiketler : Alfemo, Mobilya, Mobilya Tercihleri,

Haber Sahibi

Alfemo
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 3379

Diğer Alfemo Haberleri

Benzer Haberler

  • Fatih Kıral Fatih Kıral Mobilya'dan Giorgio Collection Absolute 2012 Koleksiyonu

    Fatih Kıral Mobilya'dan Giorgio Collection Absolute 2012 Koleksiy

    Dünyaca ünlü mobilya markalarına ev sahipliği yapan Fatih Kıral Mobilya'dan yeni bir koleksiyon: ‘’Giorgio Collection Absolute 2012’’.  Koleksiyon içinde yer alan oturma grupları, çalış...
    9 Ekim 20125624 defa incelendi
  • Kelebek Kelebek Mobilya Damimo Pure Koleksiyonu

    Kelebek Mobilya Damimo Pure Koleksiyonu

    Kelebek Mobilya’nın Damimo Pure Koleksiyonu, modern tarza klasik dokunuşu ve samimi duruşuyla evinde farklılık arayanlara hitap ediyor. Türkiye’nin en köklü mobilya markası Kelebek'in, mod...
    12 Kasım 20152580 defa incelendi
  • Enza Mobilya ENZA Mobilya, Visage'la Evinizde Zevkli Köşeler Yaratıyor

    ENZA Mobilya, Visage'la Evinizde Zevkli Köşeler Yaratıyor

    YATAŞ’ın mobilya markası ENZA, Visage Köşe Takımı’yla, evlerde doğal, rahat ve keyifli köşeler yaratıyor. İsteğe göre yatak olabilen seçeneği de bulunan takım, modern tasarımı ve kullanım ko...
    5 Eylül 20126545 defa incelendi
  • Enza Mobilya ENZA Mobilya'nın Lisa Koltuk Takımı ile Evlerde Her Mevsim Bahar

    ENZA Mobilya'nın Lisa Koltuk Takımı ile Evlerde Her Mevsim Bahar

    YATAŞ’ın mobilya markası ENZA, yeni ürünü Lisa Koltuk Takımı’nda kadifenin verdiği benzersiz his ile kırlentler sayesinde başköşeye kurulan bahar çiçeklerini farklı bir kombinasyonla birleşt...
    8 Ekim 201218176 defa incelendi
  • Alfemo Alfemo, İMOB’da Yeni Tasarımlarını Tanıtacak

    Alfemo, İMOB’da Yeni Tasarımlarını Tanıtacak

    5 kıtada 60 ülkeye ihracat yapan, yurt dışı ve yurt içi mağazalarını yenileyerek ‘mağaza içinde mağaza’ konseptini Türkiye’ye getiren Alfemo, yeni mağazalarında 2013’te yer alacak özgün tasa...
    23 Ocak 20131897 defa incelendi