Akbatı 4. Yaz Okulu Başlıyor

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1318 defa incelendi
  • Puan : star star star 12 incelemede 3,33 puan almıştır.
Çocuklara keyifli ve aynı zamanda eğitici bir tatil fırsatı sunacak 4. Akbatı Yaz Okulu başlıyor.

Bu yıl 2-25 Temmuz tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenen Akbatı Yaz Okulu çocuklara birbirinden yaratıcı ve keyifli atölyeler ile etkinliklerle dolu bir yaz vadediyor. Birbirinden yaratıcı etkinliklerin yanı sıra yoga ve spor etkinlikleri ile çocuklara yepyeni deneyimler yaşayacak.

Çocuklara keyifli bir tatil sunmaya hazırlanan Akbatı AVYM, eğlendirirken öğrendirecek ve hobi kazandıracak birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Yaz Okulu’nda minikler, 2 - 25 Temmuz 2019 tarihlerinde her salı ve perşembe saat 12.00 - 14.00 arasında uzman eğitmenler eşliğinde birbirinden farklı aktiviteleri deneyimleyecek.

Akbatı 4. Yaz Okulu Programı;
2 Temmuz Salı
DOĞAMIZA YOLCULUĞA YOGAYLA ÇIKIYORUZ

Maya Yoga katkılarıyla gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte, çocuklarımız çeşitli hayvan ve bitkileri oyun içinde canlandırarak deneyimlerken, bir çok yoga pozisyonunu da öğrenmiş ve yogaya küçük yaşlarında adım atmış olacaklar.


4 Temmuz Perşembe
KÖREBE RESİM

Çocuklarımızın ebeveynleriyle birlikte katılabileceği rengarenk bu etkinlikte, ebeveyn ve çocuğun sırayla birbirine kılavuzluk ederek eğlenceli oyun ile kontrolü elde tutmanın sırları keşfedilecek. Bakalım ortaya nasıl resimler çıkacak?

9 Temmuz Salı
HAVALI MI HAVALI YAZLIK SANDALETİMİZİ YAPIYORUZ

Bu sandaletler çok havalı! Yaz okulu öğretmenimiz Hüseyin Özçoban liderliğinde çeşit çeşit malzemelerle kendi terliğimizi tasarlayacağız.

11 Temmuz Perşembe
YAZ DÜNYAMIZI KUTULARLA YARATIYORUZ

Kutularla öyle bir dünya yaratacağız ki… Kimi belki kimsenin bilmediği bir galaksiyi yaratacak, kimi daha üretilmemiş uçan araba fabrikasını. Hayal güçlerini kullanacakları harika bir gün onları bekliyor. Yaşasın hayaller, yaşasın yaratıcılık!

16 Temmuz Salı
YAZ ÇANTALARI YAPIYORUZ

Tasarımcı Burcu Baraner'le birlikte birbirinden renkli çantalar yapacaklar. Tüm yaz kullanacakları bu çantalar, onlara aslında üretimin ne kadar değerli olduğunu, el emeği ile yapılmış bir çantanın nasıl da insana güzel geldiğini deneyimletecek.

18 Temmuz Perşembe
ÇEVREMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Çocuk Kitabı Yazarı Sima Özkan'la öğreneceğiz: Sıfır Atık mümkün.
Bu etkinliğimizde çocuklarımız sıfır atık yaşam biçimiyle tanışacak ve atıklarını nasıl azaltabileceklerini ve tüketim alışkanlıklarını nasıl değiştirebileceklerini dinleyerek öğrenecekler.

23 Temmuz Salı
TOPLU OYUNLAR OYNUYORUZ

4-10 yaş arası çocuklara oyunla sporu öğreten, voleybol, basket ve futbol oynayan Basketbol Koçu Furkan ile birbirinden eğlenceli toplu oyunlar oynayacağız. Bu etkinliğimizde çocuğunuz sporu sevecek, belki de ona en uygun olan takım sporunu keşfedecek!

25 Temmuz Perşembe
PARTİLİYORUZ
Yaz Okulunu yine bir klasik olarak partiyle bitiriyoruz. Dans mı arıyor? Eğlence mi? Tüm enerjisini boşaltmak mı? Yoksa birbirinden güzel oyunlar mı? Hepsi 25 Temmuz’da Akbatı Yaz Okulu’nda. 

Etkinlikler kontenjanla sınırlıdır. 4 yaş ve üzeri çocuklar katılım sağlayabilirler. Kayıt ve detaylı bilgi için; 0212 397 70 70’i arayabilirsiniz.







İlgili etiketler : Akbatı, Akbatı Avm, Akbatı Yaz Okulu, Akbatı Çocuk Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Akbatı AVYM
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Temmuz 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Temmuz 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2019
  • Trafik

    : 1318

Diğer Akbatı AVYM Haberleri

Benzer Haberler

  • Akbatı AVYM Tarihin En Eğlenceli Kazısı Akbatı'da

    Tarihin En Eğlenceli Kazısı Akbatı'da

    5-12 yaş arası çocuklar için tasarlanan ve onların hayal güçlerini harekete geçirmeyi hedefleyen Kids' Dino Dig, dinozor kazı temalı interaktif bir sergidir. Çocukların bakış açısıyla ‘tarih...
    15 Ağustos 20142240 defa incelendi
  • Akbatı AVYM Pepee Sevmek Zamanı Çocuk Tiyatrosu Akbatı AVYM'de

    Pepee Sevmek Zamanı Çocuk Tiyatrosu Akbatı AVYM'de

    Akbatı Alışveriş Merkezi'nde Çocuk Tiyatro gösterileri "Pepee" ile devam ediyor. Akbatı AVYM'de Kasım ayının ilk oyunu, Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee’nin baş rolde ol...
    26 Ekim 20181351 defa incelendi
  • Akbatı AVYM Akbatı 8. Yıl Festivali Başlıyor!

    Akbatı 8. Yıl Festivali Başlıyor!

    Birbirinden güzel sokak lezzetleri, gün boyu müzik, konserler, dans gösterileri, söyleşiler, çocuk atölyeleri ve daha fazlası 8. Akbatı Festivalinde Akbatı, 8. yaşını misafirleriyle bi...
    28 Ağustos 20191475 defa incelendi
  • Akbatı AVYM Akbatı Karne Şenliği 2019

    Akbatı Karne Şenliği 2019

    Karneyi Kap Gel, Eğlenceye Ortak Ol! Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocukların karne sevinçine Karne Şenliği ile ortak oluyor... Akbatı, öğrencilerin dört gözle beklediği okulun s...
    8 Haziran 20191089 defa incelendi
  • Akbatı AVYM Akbatı AVYM 1. Yıl Daire Çekilişi Sonucu

    Akbatı AVYM 1. Yıl Daire Çekilişi Sonucu

    Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi 1. yılı şerefine düzenlemiş olduğu Akbatı Residences’tan 1+1 daire kampanyası sonuçlandı. Akbatı Residences’tan Daire Kazanan Asil Talihli 12421 Oğuz İŞD...
    27 Eylül 20123537 defa incelendi