Akbank Girişimci Geliştirme Programı 2014 Başvuruları Başladı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1475 defa incelendi
  • Puan : star star star star 9 incelemede 3,67 puan almıştır.
Sabancı Üniversitesi ve Akbank’ın girişimcilere işlerinin tasarımı, uygulaması ve yönetimi konusunda yol göstermek, destek olmak ve eğitmek için başlattığı Akbank Girişimci Geliştirme Programı’na 2014 başvuruları başladı.

Şirketlerin büyüme dönemindeki finansal hesaplamalarından farklı iş modellerine göre pazarlama ve operasyon planlarının yapılmasına kadar çok geniş bir çerçevede eğitim alacak katılımcılar programda finansman ihtiyaçlarının karşılanması, iç ve dış pazarlarda büyüme konularında da bilgi alma fırsatını yakalayacaklar. Önde gelen akademisyen ve uzmanların strateji, pazarlama, inovasyon, finans, hukuk, operasyonlar, liderlik, insan kaynakları ve kamu destekleri konularında eğitim vereceği Program kapsamında, katılımcılar konuk konuşmacı olarak katılacak başarılı girişimcileri dinleme ve onlarla tanışma imkanı da bulacak.

Akbank Girişimci Geliştirme Programı; girişimcilere başarılı, verimli bir işletme kurmalarını sağlayacak sağlam bir altyapı sunabilmek, gerekli eğitimleri vermek, uygulamalı proje çalışmaları gerçekleştirmek ve kesintisiz destek mekanizmaları oluşturmak için planlandı. Projenin ilk uygulaması 2003 yılında gerçekleştirildi. Endeavor, İnovent ve KAGİDER program destekçileri arasında yer alıyor.

Tüm Türkiye’den girişimcilerin başvuru yapabileceği programın başvuruları 16 Eylül-19 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılabilecek. Eğitimler 1-5 Kasım 2014 tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi İstanbul Karaköy Kampüsü'nde, sertifika töreni ise 5 Kasım 2014, Çarşamba akşamı Karaköy Minerva Palas’ta düzenlenecek.


İlgili etiketler : Girişimci Geliştirme Programı, Akbank,

Haber Sahibi

Akbank
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1475

Diğer Akbank Haberleri