Ailenin Her Bireyinin İhtiyacına Cevap Veren Buzdolabı: Samsung Food ShowCase Buzdolabı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2437 defa incelendi
  • Puan : star star star star 56 incelemede 4,48 puan almıştır.
Samsung Electronics Co. Ltd., Berlin’de gerçekleşen IFA 2013’te yeni Gıda Vitrini (Food Showcase) buzdolabının tanıtımını yaptı. Yenilikçi tasarıma sahipbu buzdolabında bulunan vitrin bölümü sık kullanılan yiyecek ve içeceklere erişim kolaylığı sağlarken,iç kasası ise daha uzun vadeli saklanması gereken ürünler için en uygun ortamı yaratıyor.

Normalden dört kat büyük olan vitrini sayesinde tüketiciler artık yiyecek, atıştırmalık ve içeceklere hızla ulaşabiliyor. İç kasası ise daha büyük hacimli taze ürünlerin daha uzun süre saklanabilmesineolanak sağlıyor.

Samsung Electronics Co. Ltd. Tüketici Elektroniği Başkan ve CEO’su Boo-Keun Yoon yeni buzdolabı ile ilgili olarak, “Buzdolabı söz konusu olunca, tüketicilerin dolap kapağını fazla açık tutmadan bazı ürünlere hızla ulaşma talebinin hızla arttığını fark ettik” dedi ve şunları ekledi: “Samsung (Gıda Vitrini) Food ShowCase, tüketicilerin yaşam tarzıyla ilgili araştırmalar, mühendislik bilgisi ve yenilikçi tasarımı bir araya getirerek ailenin her bireyine en uygun çözümü sunuyor.”dedi.

Sık Kullanılan Ürünler İçin Vitrin
Buzdolabının sadece dış kapağının açılmasıyla erişilen vitrin kısmı, evde bulunan herkesin yiyecek ve içecekleri en kolay şekilde düzenleyip tüketebilmelerini amaçlıyor. Kullanıcılar, vitrini açtıklarında bir bakışta aradıkları her şeyi rahatça bulabiliyor. İhtiyaca göre düzenlenebilen sepetler bir evin çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor ve vitrin kısmına altı özel yiyecek kutusu yerleştiriliyor: Peynir Kutusu, Sos Kutusu, İçecek Kutusu, Atıştırmalık Kutusu, Çocuk Kutusu ve Çeşitli Ürünlerin konulabileceği bir kutu daha.

•    Yemek Bölgesi (üst kat) – Peynir Kutusu ve Sos Kutusu
•    Aile Bölgesi (orta kat) - İçecek Kutusu ve Atıştırmalık Kutusu
•    Çocuk Bölgesi (alt kat) - Çocuk Kutusu ve Çeşitli ürünlerin konulabileceği kutu

Samsung’un yeni buzdolabında, Çocuk Kutusu, çocukların kolay erişebilmelerini sağlamak amacıyla alt kata yerleştirildi. Vitrinin bölgelere ayrılmış olması, kullanıcıların gıda  ürünlerini iyi bir şekilde düzenleyip bulabilmelerini sağlıyor. Ayrıca atıştırmalık kutusu ve çocuk kutusu ayrılarak doğrudan masanın üzerine konabiliyor ve bu da kullanışlılık özelliğini daha da artırıyor. Ayrıca vitrindebir Metal Soğutma kapağı bulunuyor ve soğuk havayı etkili bir şekilde buzdolabının içinde tutuyor.

Yiyeceklerin korunması için İç Kasa
Samsung Gıda Vitrini (Food Showcase)’ninde bulunan İç Kasa, sebze, meyve ve et gibi gıdaların korunmasını sağlamak amacıyla tasarlandı. Hem buzluk hem de buzdolabı kısımları için tek bir soğutucuya sahip olan geleneksel buzdolaplarının aksine Samsung’un yenilikçi Twin Cooling Plus® Sistemi buzdolabı ve buzluk kısımlarındaki hava akımını ayırarak sıcaklık kontrolünün doğru olmasını ve soğutma performansının artmasını sağlıyor. Buzdolabı Bölümü, meyve ve sebzeleri daha uzun sure taze tutarken; Buzluk, don yanığı hasarı ihtimalini azaltarak dondurulmuş gıdaların kalitesini koruyor.

“Samsung Space Max”Alanın Verimli Kullanılmasını Sağlıyor
Samsung’un Space Max teknolojisi, dolabın boyutlarından ödün verilmeksizin duvarlarının daha ince olabilmesini sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde Samsung Gıda Vitrini (Food ShowCase)buzdolabı kullanıcılara daha fazla kapasite sunuyor.

Modern Yaşam Tarzına Uygun Modern Tasarım
Samsung Gıda Vitrini (Food ShowCase) buzdolabı, Samsung’un “Zamana Meydan Okuyan Tasarım” felsefesini miras alan zarif metal kapaklarıyla, ailelerin modern yaşam tarzına vurgulu bir lüks hissi katıyor.

Samsung Gıda Vitrini (Food ShowCase) ’nin “Akıllı” Çalışması
Samsung’un üstün dijital inverter kompresörü, soğutma taleplerine göre beş d/d hızı arasında otomatik ayarlama yaparak enerji verimliliği ve soğutma performansını artırıyor. Kapağın sık sık açılması, sıcak bir yemeğin buzdolabına koyulması veya dış ortamdaki sıcaklığın değişmesi gibi durumlarda kompresör hızla tepki göstererek soğuk hava veriyor veya yavaşlayarak gereksiz enerji tüketimini azaltıyor. Ayrıca diğer modellerden farklı olarak Samsung kompresör geceleri düşük gürültü seviyesinde çalışıyor.



İlgili etiketler : Samsung, Food Showcase Buzdolabı, Buzdolabı, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2013
  • Trafik

    : 2437

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Bosch Bosch A+++ No Frost Kuvars Glass Edition Buzdolabı

    Bosch A+++ No Frost Kuvars Glass Edition Buzdolabı

    Siyah, çelik ve beyaz renkli Bosch NoFrost Glass Edition buzdolapları ailesine, insana huzur veren bir renk olarak öne çıkan kuvars da eklendi. Bosch KDN56SQ40N NoFrost Kuvars Glass Edi...
    26 Mart 20135060 defa incelendi
  • LG LG Door-in Door Buzdolabı

    LG Door-in Door Buzdolabı

    LG’nin Pratik Kapı (Door-in Door) buzdolabı, yiyecekleri özel bir bölümde saklayarak tazeliğini koruyor. Yaz aylarının gelmesi ve sıcakların başlamasıyla içecek tüketme ihtiyacı da artmaya...
    3 Temmuz 20134612 defa incelendi
  • Simfer SİMFER Mini Buzdolabı ve Çağdaş Bir Yorum

    SİMFER Mini Buzdolabı ve Çağdaş Bir Yorum

    SİMFER’den Mini Buzdolaplarına Çağdaş Bir Yorum Ürün gamına her geçen gün yenisini ekleyen SİMFER, yeni ürünü olan mini buzdolabı ile soğutma alanına da iddialı bir giriş yaptı. M...
    7 Haziran 20119411 defa incelendi
  • Beko Beko Buzdolapları İle Hijyen ve Tazelik Mutfağınızda

    Beko Buzdolapları İle Hijyen ve Tazelik Mutfağınızda

    Beko, sıcak yaz günlerinde mutfakları ferahlatan seçenekler sunuyor. En son teknoloji ile donatılan Beko Neo-Frost buzdolapları yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde korurken enerji tasarrufu da...
    15 Temmuz 20132226 defa incelendi
  • Samsung Samsung Buzdolapları ile Yaz Gıdaları Kışın da Taptaze!

    Samsung Buzdolapları ile Yaz Gıdaları Kışın da Taptaze!

    En yenilikçi teknolojilerle donatılan Samsung buzdolapları, kış mevsiminde sezonun sebze ve meyvelerine ek olarak tüm tazeliğiyle muhafaza ettiği gıdalarla, kullanıcılara kışın da yazı yaşat...
    1 Ekim 20151663 defa incelendi