Agora İzmir AVM 14. Yaşını Kutluyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 2217 defa incelendi
  • Puan : star star star star 57 incelemede 4,47 puan almıştır.
Perakende sektörünün yenilikçi ve önde gelen, İzmir’de kaliteli ve güler yüzlü hizmetin simgesi olan Agora Alışveriş Merkezi 14. yılını muhteşem etkinlikler ile kutluyor… Hizmete açıldığı günden bu yana İzmirlilerin sevgisi ile büyüyen Agora Alışveriş Merkezi, 14. yılında ziyaretçilerini birbirinden özel etkinlikler ve ünlü konuklar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğrencilerinin “Defile 17” adlı Couture ve Kostüm Defilesi Agora Alışveriş Merkezi’nde Moda Rüzgarı Estirecek!
Konuk ettiği modacılar ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile her zaman genç tasarımcılara destek veren İzmir Agora Alışveriş Merkezi; Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin defile organizasyonunu üstlenerek “Defile 17” adlı moda rüzgârına 4. kez ev sahipliği yapacak.

Öğrencilerin hangi eserlerden ilham alarak tasarımlarını hazırladıkları ve hazırlık aşamalarından kesitlerin de gösterileceği defilenin seans aralarında Violinist Kate Keman dinletisi ile izleyicileri eşsiz bir müzik şöleni bekliyor olacak.

Ünlü Yazar ve Kişisel Dönüşüm Danışmanı Aret Vartanyan 11 Mart’ta D&R Live Etkinliği Kapsamında Agora Alışveriş Merkezi’nde!
Agora Alışveriş Merkezi ve D&R imza günleri kapsamında, 11 Mart Cumartesi günü saat 15:00’te ünlü yazar ve Kişisel Dönüşüm Danışmanı Aret Vartanyan Agora Alışveriş Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak ve son kitabı “İnsanız Ayıbı Yok” isimli kitabını imzalayacak.

Türkiye’nin En Sevilen Müzik Grubu YENİ TÜRKÜ Mini Konser ve İmza Günü 12 Mart’ta Sizlerle!
Türkiye’nin en sevilen gruplarından Yeni Türkü,Agora Alışveriş Merkezi’nin 14. yıl dönümüne özel mini konser ve imza günü ile 12 Mart Pazar günü saat 17:00’de Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında gerçekleşecek olan etkinlikte Yeni Türkü unutulmaz şarkılarını sevenleri ile hep bir ağızdan söyleyerek ziyaretçilere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Agora Alışveriş Merkezi, 10-11-12 Mart’ta Tüm Minikleri Birbirinden Güzel Etkinliklerle Karşılıyor
Agora Alışveriş Merkezi 14. Yıl dönümünde çocukları da unutmuyor.10-11-12 Mart’ta 14:00-18:00 saatleri arasında çocuk kulübü atölyeleri ile çocuklar renkli dakikalar yaşayacak.

Agora Card ile 14. yıla özel 14-21 Mart Tarihleri Arasında Yaptığınız Alışverişlere X2Kat Puan Hediye
Agora Card ile yapılan tüm alışverişlerle puanları toplayıp,  birbirinden muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz. 55 ekran UHD TV’den, gardırop tipi buzdolabına, bulaşık makinesinden çamaşır makinesine, iPhone 6’ dan PS4’e, elektrik süpürgesinden tablete, cep telefonundan kahve makinesine, mikrodalga fırından profesyonel fotoğraf makinesine, seramik kaplama tencere setinden, sinema biletine, kadar birçok seçkin ve kaliteli hediyenin bulunduğu kampanyada Agora Card’lı herkes hediye sahibi oluyor.

Yıldönümüne Özel Mağaza İndirimleri Sizleri Bekliyor
Modadan, ev tekstiline, zücaciyeden, kozmetiğe ve teknolojik ürünlere kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz mağaza karması ile Agora Alışveriş Merkezi 14.yıl dönümüne özel 10-11-12 Mart ‘ta mağazaların %50 varan indirimlerle ziyaretçilerine alışverişin keyfini yaşatacak.

Dünyaca Ünlü Red Blue Sahne Gösterisi 18 Mart’ta Agora Alışveriş Merkezi’nde
Dünyaca ünlü Red Blue Sahne gösterisi Agora’da! 18 Mart’ta 15:00/18:00 saatlerinde büyükten küçüğe eğlenceli ve çok ses getirecek bu görsel show izleyicileri büyüleyecek.


İlgili etiketler : Agora İzmir Avm, Agora İzmir Avm Etkinlikleri, Etkinlikler, Yeni Türkü, Defile, Konser, Hediye Puan,

Haber Sahibi

Agora İzmir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Mart 2017
  • Trafik

    : 2217

Diğer Agora İzmir AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Agora İzmir AVM Yeni Türkü Agora İzmir AVM'de

    Yeni Türkü Agora İzmir AVM'de

    Yeniyıl Etkinlikleri Kampsamında, 1979 senesinde çıkardıkları ilk albümden bugüne, her kuşağın dilinden düşmeyen şarkılara imza atan Yeni Türkü, 25 Aralık Pazar Günü unutulmaz şarkılarıyla A...
    12 Aralık 20161879 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Agora İzmir Kadın Kulübü Atölye Çalışmaları Ocak Ayında Devam Ediyor!

    Agora İzmir Kadın Kulübü Atölye Çalışmaları Ocak Ayında Devam Edi

    Agora kadınlar kulübü etkinlikleri atölye çalışmaları ile ocak ayında devam ediyor! ‘Kaş Tasarımının Yüz İfadesindeki Önemi” konulu uygulamalı sohbeti ile Kalıcı Makyaj Uzmanı Sinem Ge...
    1 Ocak 20192168 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Agora İzmir AVM Yeni Yıla Sürprizlerle Merhaba Diyor!

    Agora İzmir AVM Yeni Yıla Sürprizlerle Merhaba Diyor!

    Ünlü Astrolog Filiz Özkol ile “2017’de  Burçları Neler Bekliyor?” Sohbeti Agora Avm’de Yeni yıla özel birbirinden değerli konukları ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi, 23 Aralık Cuma gün...
    15 Aralık 20162170 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Agora İzmir AVM 15. Yaşını Kutluyor

    Agora İzmir AVM 15. Yaşını Kutluyor

    2003 yılından itibaren İzmirlilerin vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen, seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran Agora Alışveriş Merkezi, 15. yılını muhteşem etkinlikler ile kutluyor… ...
    14 Mart 20181787 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Agora'dan 2012'ye Sıcacık Bir Merhaba!

    Agora'dan 2012'ye Sıcacık Bir Merhaba!

    Agora’dan Muhteşem Süslemeleriyle ve Birbirinden Keyifli Organizasyonlarıyla 2012’ye Sıcacık Bir Merhaba! Aralık ayının ilk haftasından itibaren başlayacak aktivitelerle Agora’da yeni yılı ...
    6 Aralık 20114340 defa incelendi