Adore Oyuncak ile Umut Ol

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1769 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 3,29 puan almıştır.
Adore Oyuncak ve Kaçuv iş birliği ile gerçekleşen Sosyal Sorumluluk Kampanyasında #adoreoyuncakileumutol hashtag'ı ile sen de tweetini at çocuklara umut ol!

Adore Oyuncak, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ile beraber tedavi gören çocuklara umut oluyor.

Adore Oyuncak'ın, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ile Twitter üzerinden başlattığı “Adore Oyuncak ile Umut Ol” sosyal sorumluluk projesi ile çocukluk çağı kanserler hakkında farkındalık yaratma ve tedavi gören çocuklara oyuncak yardımıyla hayatlarını renklendirmeyi amaçlıyor.

Adore Oyuncak Projeye 5000 TL değerinde oyuncak bağışı ile başladı.

Sizde bu sosyal sorumluluk projesine katkıta bulunmak istiyorsanız 01.10.2016 - 01.11.2016 tarihleri arasında #AdoreOyuncakileUmutOl hashtagiyle atacağınız her 1000 tweet sayesinde Adore Oyuncak'ın bu bağışı 1000 TL değerinde oyuncak bağışı olarak büyümeye devam edecek.



Kanserli Çocuklara Umut Vakfı
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 2000 yılında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Servisi’nde çocukları tedavi görmekte olan aileler ile hekimlerinin bir araya gelmeleriyle kuruldu.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı; maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlayarak, kanserle mücadelede önemli bir gereksinim olan psikolojik destek ve çocuk psikolojisine uygun tedavi ortamı sağlamaktadır.

Vakıf, çocukların tedavi süreçlerinde Aile Evi’nde ve Çocuk Hematoloji-Onkoloji Servislerinde psikolojik, sosyal, fiziksel ve tıbbi açıdan yaşam kalitelerini arttıracak etkinlikler yürütmektir.

Şehir dışından İstanbul’a tedavi için gelen ailelerin tedavileri süresince ücretsiz konaklayabileceği Aile Evini 2012 yılında hizmete açmıştır. Bağışlarla projelendirilen Aile Evi’nde İstanbul’da bulunan tüm kamu ve üniversite hastanelerinde tedavi gören kanser hastası çocuklar ve aileleri ücretsiz olarak konaklayabilmektedir.
Kamuoyunda farkındalık yaratarak, çocukluk çağı kanser hastalığının erken tanısı için yayınlar ve projeler hazırlamaktadır.
“Nerede yaşam varsa, orada umut vardır” inancı ile tedavisi süren çocuklarımızın iyileşmelerini sağlamak, sağlıklı yetişkin bireyler olarak topluma kazandırmak KAÇUV’un en büyük amacıdır.



İlgili etiketler : Adore Oyuncak, Kaçuv, Sosyal Sorumluluk, Tweet,

Haber Sahibi

Adore Oyuncak
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Kasım 2016
  • Trafik

    : 1769

Diğer Adore Oyuncak Haberleri

Benzer Haberler

  • Marmara Forum AVM Umut Kumbarası KAÇUV İçin Marmara Forum'da Doluyor

    Umut Kumbarası KAÇUV İçin Marmara Forum'da Doluyor

    Bugüne dek başlattığı ve dahil olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle bir adım öne çıkan Marmara Forum, önemli bir sosyal sorumluluk aktivitesine daha ev sahipliği yapıyor. “Umut Kumbarası” s...
    7 Ocak 20132591 defa incelendi
  • Güral Porselen Güral Porselen WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Üyesi Oldu.

    Güral Porselen WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Üyesi Oldu.

    WWF Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) kurumsal üyeleri arasına Güral Porselen de katıldı. Güral Porselen’in WWF Türkiye için ücretsiz olarak ürettiği panda logolu çay ve kahve kupalar...
    15 Ocak 20114089 defa incelendi
  • Via/Port AVM Bir El Ver Sosyal Sorumluluk Projesinde Volkan Konak’a Sevgi Seli

    Bir El Ver Sosyal Sorumluluk Projesinde Volkan Konak’a Sevgi Seli

    Ünlü sanatçı Volkan Konak, Misafir Oyuncular tarafından köy okullarına yardım amacıyla gerçekleştirilen ‘Bir El Ver’ sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Alışveriş merkezi VIA/PORT’ta ...
    4 Haziran 20116230 defa incelendi
  • Turkcell Yüzme Milli Takımına Turkcell desteği

    Yüzme Milli Takımına Turkcell desteği

    Turkcell, Yüzme Federasyonu ile başarılı bir işbirliği modeli oluşturarak; Türkiye Yüzme Milli Takımı’nın ana sponsoru oldu. Türk sporunun en büyük destekçisi Turkcell, Geleceğe Koşanlar...
    23 Haziran 20113136 defa incelendi
  • Yurtiçi kargo Yurtiçi Kargo - Öğrencilerin Eksiği Değil, Fazlası Olsun Dedi!

    Yurtiçi Kargo - Öğrencilerin Eksiği Değil, Fazlası Olsun Dedi!

    Yurtiçi Kargo Best FM ile birlikte önce eğitim dedi ve yeni eğitim döneminde öğrencilerin eksikliklerini tamamlamak için kolları sıvadı. Yurtiçi Kargo Best FM ile birlikte önce eğitim...
    16 Aralık 20103459 defa incelendi