adidas by Stella McCartney Sonbahar/Kış 2013 Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1916 defa incelendi
  • Puan : star star star star 72 incelemede 3,51 puan almıştır.
adidas by Stella McCartney Sonbahar/Kış 2013 Koleksiyonu’na parlak tonlar ve monokrom baskılar hakim.Canlı renkler ve baskılardan oluşan geniş bir yelpaze ileadeta enerji patlaması yaratılıyor.

adidas by Stella McCartney, bu sezon, koşu ürün yelpazesinin daha önceki sezonlarda en sevilen parçalarını temel alan Starter Kitserisini sunarak,klasik tarza dönüşe işaret ediyor. Stil ve performans arasında bir denge sunan koleksiyon, açık renkli dokular ile eşleştirilen ve yenilikçi CLIMATE® performans teknolojisi ile geliştirilen feminen bir renk paleti ile yansıtılıyor.

Yeşil, sarı ve mavinin elektrikli tonları bu sezonun Wintersports ürün yelpazesinin geneline hakim. Koleksiyonda öne çıkan ürünler arasında yer alan kapüşonlu performans ceketleri, polarlar ve aynı renk tonlarının üst üste bindiği logolu taytlar, PRIMALOFT®yalıtım malzemesi sayesinde şiddetlisoğuğa ve suya dayanıklılığı en üst düzeye çıkartıyor. CLIMAPROOF® Storm teknolojisi ile rüzgara, yağmura ve soğuğa karşı aşılmaz bir bariyer oluşturan cesur fermuar detaylarına sahip yanardöner renkli kapitone ceketler ile koleksiyon tamamlanıyor.

Koleksiyonun bir diğer önemli parçası olan Weekender ürün serisi, kötü hava koşullarına karşı dayanıklı spor giyime odaklanırken modern bir görünümsergiliyor.

Heyecan verici yanardöner renkleri ile dikkat çeken bir dizi üründen oluşan adidas by Stella McCartney Travel Pack de,Sonbahar/ Kış 2013 sezonunda, yeniden mağazalardaki yerini alıyor. Seyahat sırasında hareket kolaylığı ve konfor sağlamak üzere tasarlananseri, derin gri, parlakzümrüt ve ultra yeşil renkte, CLIMALITE®teknolojisine sahip, dikişsiz parçalardan oluşuyor.

Runningürün serisinde, güçlü hayvan ve holografik baskılar ana renkler ile bir arada kullanılıyor. Göz alıcı monokrom lekeler ve zebra baskılı taytlar, hacimli şeffaf ceketlerin de aralarında bulunduğu şık, neon sarısı, mavi, turbo kırmızı ve çok renkli taş baskılı üstlerile tamamlanıyor. Şort ve ceketlerde bulunan CLIMAPROOF® teknolojisi, en ağırhava koşullarıda dahil yağmur ve rüzgara karşı dayanıklılık ve konfor sağlarken, CLIMALITE® teknolojisi ise fiziksel açıdan en zorlu hareketlerde dahi nefes alabilirliği artırarak vücudu serin tutuyor.


Studioürün serisi, gece mavisi tonlarını melanj ve gri melanj dokular ile bir araya getiriyor. Koleksiyonda yer alan tüm ürünler, son moda görünüm için Stella’ya özgü tarz ile üst üste giyilebiliyor. CLIMATE SEAMLESS® teknolojisine sahip, hafif kumaştan yapılmış kolsuz performans tişörtlerive taytlar, optimum konfor ve sıcaklık kontrolü sağlıyor.

Ayakkabı ve Aksesuarlar
Yüksek performans sunan ayakkabılar ve kullanışlı aksesuarlar bu sezon dakoleksiyonu destekliyor; adidas by Stella McCartney estetiğini yansıtan ürünlerin her biri benzersiz performans faydaları sağlıyor.

Bu sezon, gelişmiş teknik üstünlüğü kortta öne çıkan tarz ile bir araya getiren özel bir tenis ayakkabısı olan adidas by Stella McCartney barricade de sporsever kadınların beğenisine sunuluyor. Özelağ yapısı ile nefes alabilirlik ve dayanıklılık sağlayan AdiTuff üst sayaya sahip ayakkabı, her yöne ve her şekilde koşabilme kolaylığı sunuyor.

Fransız Açık Tenis Turnuvası’nda ilk kez ve sadece Caroline Wozniacki tarafından giyilenadidas by Stella McCartney barricadeayakkabı, onu takip eden Grand Slam turnuvalarında Caroline’in yanı sıra, aralarında Maria Kirilenko, Laura Robson ve Andrea Petkovic’in bulunduğu diğer adidas by Stella McCartney marka elçileri tarafından giyilecek.

Wintersportsürün serisinde, yamaçlar veya zorlu outdoor zeminler için özel olarak tasarlanan Selsphorus Boot bulunuyor. Kötü hava koşullarında sıcaklık, konfor ve destek için CLIMAPROOF®, AdiPrene ve Traxon teknolojilerinden yararlanan bu bot,pistte vekayak sonrası etkinliklerderahatlıkla giyilebiliyor. Fitilli yün boyunluklar, şapkalar ve eldivenler ise kış aylarının vazgeçilmezi olarak kadınların gardırobundaki yerini alıyor.

Runve Studioserilerindeki diğer aksesuarlar arasında; tozluklar, bereler, saç bantları ve ister kışın soğuğu isterse de yaz güneşinin pırıltısı ile mücadele etmek için tasarlanan siperliklersayılabilir. Aksesuarlarda neon vurgular, griler, siyahlar ve yeşiller ile zıtlık oluşturuyor. Hacimli çanta ve cüzdanlar ise kusursuz adidas by Stella McCartneygörünümünü tamamlıyor.




 adidas - 1

adidas - 1

 adidas - 2

adidas - 2

 adidas - 3

adidas - 3

 adidas - 4

adidas - 4

 adidas - 5

adidas - 5

 adidas - 6

adidas - 6

 adidas - 7

adidas - 7

 adidas - 8

adidas - 8

 adidas - 9

adidas - 9

 adidas - 10

adidas - 10

 adidas - 11

adidas - 11

 adidas - 12

adidas - 12

 adidas - 13

adidas - 13

 adidas - 14

adidas - 14

 adidas - 15

adidas - 15

İlgili etiketler : Adidas, Adidas By Stella Mccartney, Adidas Sonbahar Koleksiyonu, Adidas Kış Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Eylül 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2013
  • Trafik

    : 1916

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler

  • Adidas Adidas 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonları

    Adidas 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonları

    Sportif ve şık kadınlara özel adidas koleksiyonları adidas, spor yaparken tarzından ödün vermeyen aktif kadınlara özel koleksiyonlar sunuyor. adidas Running, Training ve adidas by Stella Mc...
    2 Mart 20151962 defa incelendi
  • Adidas adidas by Stella McCartney Koleksiyonu Sonbahar/ Kış 2012 Sezonuna Running Serisi ile Giriyor

    adidas by Stella McCartney Koleksiyonu Sonbahar/ Kış 2012 Sezonun

    Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney tarafından adidas için tasarlanan adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, Sonbahar / Kış 2012 sezonuna performans ve tarzı bir araya getiren Ru...
    10 Eylül 20122930 defa incelendi
  • Adidas Adidas by Stella McCartney İlkbahar/ Yaz 2014 Koleksiyonu

    Adidas by Stella McCartney İlkbahar/ Yaz 2014 Koleksiyonu

    Canlı parlak renkler, retro çizgiler ve cesur baskılarıyla adidas by Stella McCartney İlkbahar/ Yaz 2014 Koleksiyonu şık feminen yapılara ve yenilikçi doku kombinasyonlarına odaklanırken, es...
    20 Ocak 20141458 defa incelendi
  • Adidas Adidas'tan Çevreci Bir Adım Daha

    Adidas'tan Çevreci Bir Adım Daha

    adidas, ürünlerinin sunduğu yüksek performanstan ödün vermeden, üretim sırasında oluşan atık miktarını azaltacak adımları hayata geçiriyor. adidas, ürün geliştirme sürecinde performans ve ...
    31 Ocak 20141376 defa incelendi
  • Adidas Adidas By Stella Mccartney Barricade Koleksiyonu

    Adidas By Stella Mccartney Barricade Koleksiyonu

    adidas, performans odaklı sporcular için yüksek teknolojiler ile Stella’nın benzersiz stilini birleştiren tenis kıyafetlerinden oluşan yeni adidas by Stella McCartney Barricade Koleksiyonu’n...
    8 Mart 20131418 defa incelendi