Adana Optimum'da Hayat Renkleniyor, Değişiyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1264 defa incelendi
  • Puan : star star star star 9 incelemede 3,67 puan almıştır.
Optimum Outlet Alışveriş Merkezi “Outlet” konseptinden çıkan yeni yüzüyle daha renkli bir konsepte bürünüyor. Adana Optimum’da hayat renkleniyor, değişiyor. Daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence ile yeniliğin enerjisi tüm Adana’yı sarıyor…

Sektörünün en iyileri arasında yer alan ünlü markaların oluşturduğu yerli ve yabancı mağaza karması ile yeniden şekillenen Adana Optimum Alışveriş Merkezi seçkin markaları ve sosyal yaşam alanlarıyla fark yaratacak. 2011’den beri bölge halkının alışveriş ve eğlence noktası olan Adana Optimum Alışveriş Merkezi yenilenen içerik ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşacak.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hizmete açıldığı günden beri bölgenin buluşma noktası olan Optimum Alışveriş Merkezi, rengarenk ve yepyeni bir değişimle ziyaretçilerini karşılıyor. Moda, stil, lezzet, eğlence, coşku ve heyecanın her renginin bulunacağı yenilenen Adana Optimum şehre, enerjisini arttırarak geliyor.

Dünyaca ünlü dev markaları Adana’ya taşıyor
Dünyaca ünlü ve alışveriş severlerin gözde markası “Zara” yenilenen Adana Optimum AVM’de mağaza karması içindeki yerini alacak. Bunun yanı sıra Stradivarius, Pull&Bear ve Bershka markaları Adana’da ilk kez Optimum AVM’de modaseverlerle buluşacak.
Yenilenen yüzüyle modanın her tonunu taşıyan Adana Optimum Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan Mavi, Koton, LC Waikiki, Adil Işık, Mango, Derimod, İpekyol, Network, Oxxo, Kiğılı, Sarar, Altınyıldız, Ramsey, Hatemoğlu, Lufian ve daha birçok seçkin moda markası da yepyeni yüzleri ile ziyaretçilere alışveriş deneyimi yaşatacaklar.

Tarihi ve eşsiz bir manzara
Yeşillikler içinde eşsiz bir görüntüye sahip Seyhan Nehri, tarihi Taşköprü ve Ortadoğu’nun en büyükleri arasında sayılan Merkez Cami’ye bakan terasıyla Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde yerlerini alacak yeni markalar heyecanla bekleniyor.

Decathlon, 5M Migros, Koçtaş, Rossmann gibi markaların yanı sıra, Avşar Sinemaları, Play Bowling, Buz Pisti gibi eğlence mekanlarını ve KFC, Pizza Hut, Arby’s, Baydöner ve Köfteci Ramiz gibi önemli lezzet markalarını kente kazandıran Adana Optimum, yeni konsepti ve markalarıyla göz kamaştırıyor.

Sosyal yaşam ve spor alanları bir arada
Her yaştan ve her kesimden ziyaretçinin, özellikle ailelerin ve çocukların kendilerini rahat hissedecekleri, alışverişin yanı sıra konforlu mekanlarda güzel zaman geçirecekleri bir ortam yaratan Adana Optimum Alışveriş Merkezi eğlence ve aktiviteler için de renkli ve canlı bir ortam sağlamak amacıyla sinema, buz pisti, bowling gibi eğlence mekanlarıyla ziyaretçilerine hizmet veriyor. Rengarenk ve fonksiyonel oyun grupları ile bambaşka bir dünyanın sunulduğu Adana Optimum AVM oyun alanlarında, çocukların güvenle oynayabileceği aynı zamanda zihinsel ve fiziksel gelişimlere katkıda bulunabilecek oyun alternatifleri de yer alıyor. Eğlence alanlarının yanı sıra Optimum içerisinde bulunan Mac Fit, 1.200 metrekarelik alanda spor yapılabilecek rahat ve eğlenceli bir atmosfer sunuyor



İlgili etiketler : Adana Optimum, Adana Optimum Haberleri,

Haber Sahibi

Adana Optimum Outlet
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 1264

Diğer Adana Optimum Outlet Haberleri