1V1Y.COM Levent Hatay'a Emanet

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2755 defa incelendi
  • Puan : star star star 77 incelemede 3,26 puan almıştır.
Perakende sektörüne kattığı yenilikler ile tanınan Levent Hatay,  1V1Y.COM ile şimdi de online alışverişte fark yaratacak

En iyi markaları ve sezonun en iyi koleksiyonlarını büyük fırsatlarla üyeleriyle buluşturan 1V1Y.COM; kısa zamanda ulaştığı 900 bini aşkın üyesiyle online alışveriş dünyasında hızlı yükselişini sürdürüyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızlı büyüme trendini sürdüren e-ticaret sektöründeki iddiasını profesyonel yönetimi ile pekiştiren 1V1Y.COM’a CEO olarak atanan Levent Hatay; bugüne kadar yönetiminde yer aldığı şirketlerin hızlı ve karlı büyümesine olan katkısı ile tanınan bir isim. Şimdi de e-ticaret’te öncü uygulamalara imza atmaya kararlı olan Hatay’ın yönetici ortak ve CEO olarak katılımıyla 1V1Y.COM rekabete farklı bir boyut getirmeye hazırlanıyor.

1V1Y.COM, Türkiye’de 2011 yılında 22 milyar TL ticaret hacmi ve yüzde 57 büyüyen e-ticaret sektöründe 6 ay gibi kısa bir sürede büyük oyuncular arasına girdi.  Diğer alışveriş sitelerinden farklı olarak hem günlük kampanyalar hem de birçok lider markanın sezon ürünlerini içinde barındıran   1V1Y.COM, moda ve online alışverişte lider marka olma vizyonuyla Levent Hatay ile anlaştı.

1V1Y.COM’u e-ticaretin öncü markalarından biri yapma hedefiyle çalışmalarına başlayan Levent Hatay, 1V1Y.COM’un müşteri odaklı bir yönetim anlayışıyla, internet ve teknolojideki global yenilik ve çözümleri sektörün dinamiklerine uygulayarak üyelerine en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunacaklarını belirtirken online ticarette operasyonel verimliliğin öneminin altını çizdi.

Levent Hatay Hakkında;
1963 yılında doğan Hatay; Southern Methodist Üniversitesi'nde Elektrik Mühendisliği eğitimi almış, master ve doktorasını 1989 yılında tamamlamıştır. Texas Instruments, American Airlines, Aygaz, Altınyıldız gibi öncü şirketlerde başladığı kariyerine Vestel Pazarlama A.Ş.’de 1999 yılında Genel Müdür ve 2005 yılında Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev almış ve on yılı aşkın süre içerisinde Vestel’in büyümesine katkı sağlayan önemli başarılara imza atmıştır.  Son olarak gıda G2M’de CEO olarak görev alan Hatay, yeniden yapılanma ve hızlı büyüme planının hayata geçirilmesinde önemli tecrübelere sahiptir.




İlgili etiketler : 1v1y.com, Levent Hatay,

Haber Sahibi

1V1Y
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2755

Diğer 1V1Y Haberleri