Yeni Koleston Köpük Boya

  • 13 yıl önce eklendi
  • 8689 defa incelendi
  • Süre: 00:32
  • 2011 Yapımı
  • star star star 358 / 3,29  

Koleston

Koleston Kit Boya: Akmayan kremsi yapısıyla, saçın her teline nufüz eder ve beyazları 100% kapatır. İçerisinde 1 adet tüp krem boya, 1 adet oksidasyon kreminin bulunduğu aplikatör şişesi, 1 adet yoğun parlaklık veren bakım kürü, 1 adet kullanım kılavuzu ve 1 çift eldiven bulunmaktadır. İçe... devamını oku >

Koleston Reklamı Hakkında :


Koleston Kit Boya:
Akmayan kremsi yapısıyla, saçın her teline nufüz eder ve beyazları 100% kapatır. İçerisinde 1 adet tüp krem boya, 1 adet oksidasyon kreminin bulunduğu aplikatör şişesi, 1 adet yoğun parlaklık veren bakım kürü, 1 adet kullanım kılavuzu ve 1 çift eldiven bulunmaktadır. İçerisinde bulunan aplikatör şişesi sayesinde hazırlanması ve saça uygulaması çok kolay ve pratiktir. 

Koleston paketlerinden çıkan yeni yoğun parlaklık veren bakım kürü saçınızın rengini korurken, parlaklığını bir sonraki boyamaya kadar daha da arttırır. Saçınızı boyadıktan hemen sonra uygulayın ve 2 haftada bir, 2 kez daha uygulamayı tekrarlayın. Sonuç; göz alıcı parlaklıkta ışıldayan saçlar.
Temel Seri, Özel Kızıllar Serisi, Özel Sarılar Serisi ve Özel Röfle Seti olmak üzere toplamda 4 farklı seride 38 adet renkten oluşmaktadır.

Şimdi de saç boyama uzmanı KOLESTON, eşsiz saç boyama deneyiminiz için akmayan köpük formüllü Koleston Köpük Boya'ı sunar.