Yapı Kredi İlk Param Hesabı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2369 defa incelendi
  • Süre: 00:53
  • 2014 Yapımı
  • star star 36 / 2,19  

Yapı Kredi Bankası

İlk Param, çocuğunuzun her adımında onunla beraber büyüyecek uzun dönemli bir birikim hesabıdır. Çocuğunuzun geleceğini en az sizin kadar düşünen İlk Param ile çocuğunuz adına şimdiden biriktirmeye başlayabilir, onu hayatının eğitim, evlilik, iş kurma gibi dönüm noktalarında bir adım öne taşıyabili... devamını oku >

Yapı Kredi Bankası Reklamı Hakkında :
İlk Param, çocuğunuzun her adımında onunla beraber büyüyecek uzun dönemli bir birikim hesabıdır. Çocuğunuzun geleceğini en az sizin kadar düşünen İlk Param ile çocuğunuz adına şimdiden biriktirmeye başlayabilir, onu hayatının eğitim, evlilik, iş kurma gibi dönüm noktalarında bir adım öne taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası nezdinde mevcut veya yeni açtırılacağınız vadesiz mevduat hesabınız veya Yapı Kredi kredi kartlarınızdan, kendinizin belirleyeceği miktarda ve sıklıkta, düzenli fon alım talimatı vererek, her ay belli bir tutarda paranın çocuğunuzun İlk Param birikim hesabına otomatik olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik akraba ve diğer yakınları da, çocuğunuzun İlk Param birikim hesabına diledikleri miktarda ve sıklıkta düzenli fon alım talimatı vererek, onun geleceğine katkıda bulunabilirler.

Ayrıca, dilerseniz siz de, Yapı Kredi kredi kartınız veya vadesiz hesabınızı kullanarak sevdiklerinizin çocukları ve akrabalarınız (kuzen, yeğen...vb) için “İlk Param Hediye Çeki” düzenletebilir veya düzenli fon alım talimatı verebilirsiniz.

İlk Param ile birikimleriniz, hisse senedi ve sabit getirili menkul kıymetlere yatırım yapan A Tipi Karma Fon’da değerlendirilir. Yatırım yapılacak sermaye piyasası araçlarında nakde dönüşümü kolay ve riski az olanlar tercih edilerek, enflasyon üzerinde getiri sağlanması hedeflenmektedir. Üstelik herhangi bir şekilde nakde ihtiyaç duymanız halinde İlk Param ile büyüyen yatırım fonlarını, komisyon ödemeden, dilediğiniz zaman, dilediğiniz miktarda bozabilirsiniz.

Ayrıca, devam etmekte olan kampanyamız kapsamında, aylık 100 TL ve üzeri "Düzenli Fon Alım Talimatı" veren ve minimum 6 ay boyunca fon alımı gerçekleştiren ilk 10.000 kişiye Vadaa Kumbarası hediye edilecektir.