Vodafone Bu İşte Birlikteyiz Platformu

  • 3 yıl önce eklendi
  • 767 defa incelendi
  • Süre: 01:00
  • 2021 Yapımı
  • star star star star star 15 / 4,67  

Vodafone

Bu dönemde iş ararken internetin ve bağlantıda kalmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İşte bu yüzden Vodafone Bu İşte Birlikteyiz Platformu’yla size özel eğitim imkanlarının yanında 6 GB’lık Birlikteyiz tarifesini sunuyor. Artık internet olmadan iş bulmak neredeyse imkansız. İş ararken ba... devamını oku >

Vodafone Reklamı Hakkında :
Bu dönemde iş ararken internetin ve bağlantıda kalmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İşte bu yüzden Vodafone Bu İşte Birlikteyiz Platformu’yla size özel eğitim imkanlarının yanında 6 GB’lık Birlikteyiz tarifesini sunuyor.

Artık internet olmadan iş bulmak neredeyse imkansız. İş ararken bağlantıda kalmanın, bu dönemde gelişmeye devam etmenin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bu İşte Birlikteyiz platformu ile pandemi sebebiyle işini kaybedenlere destek olacak Birlikteyiz tarifesini, kendinize en uygun meslekleri keşfedebileceğiniz kariyer testimizi ve Udemy, UNDP ve Habitat Derneği iş birliği ile yüzlerce eğitimi sunuyor.

Birlikteyiz Tarifesi
Üstelik 6 GB İnternet ve  750 DK + 250 SMS den oluşan Birlikteyiz Tarifesi 6 ay boyunca aylık sadece 9 TL

Kimler Başvura Bilir?
Sigortalılık Tescil Ve Hizmet Kaydı belgesinde aşağıda durumlardan birine sahip müşterilerin tarife başvurusu kabul  edilecektir:
-Eksik gün nedeni: Mart 2021 ya da Nisan 2021 aylarında eksik gün nedeni kodu 18, 21, 27, 28 ya da 29 olarak girilmiş olmalı.
-İşten çıkış nedeni: Mart 2020 sonrası bir tarihte işten çıkış nedeni olarak 5, 15, ya da 17 kodlarından biri girilmiş olmalı.