Vakıfbank Halden Anlayanlar - ZİÇEV

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3063 defa incelendi
  • Süre: 00:52
  • 2013 Yapımı
  • star star star 76 / 3,45  

Vakıfbank

Onlar Halden anladılar.... ZİÇEV., Özel çocukların hayat bulduğu, hayata tutunduğu ve hayatı paylaştığı yer. Burada gün onlarla başlıyor, onlar için devam ediyor. Bütün öncelikler onların, tüm ayrıcalıklar bu çok özel arkadaşların. Arkadaşlıkları bir başka. Onları ziyaret ederseniz sizi hemen ben... devamını oku >

Vakıfbank, Halden Anlayanlar, Ziçev,

Vakıfbank Reklamı Hakkında :Onlar Halden anladılar....

ZİÇEV., Özel çocukların hayat bulduğu, hayata tutunduğu ve hayatı paylaştığı yer. Burada gün onlarla başlıyor, onlar için devam ediyor. Bütün öncelikler onların, tüm ayrıcalıklar bu çok özel arkadaşların. Arkadaşlıkları bir başka. Onları ziyaret ederseniz sizi hemen benimsiyorlar. İkinci kez karşılaştığınızda aralarındaki yeriniz çoktan hazır. Yeter ki onların umudunu paylaşın.

Vaktiniz varsa vaktinizi paylaşabilirsiniz. Mutluluğunuz varsa mutluluğunuzu paylaşabilirsiniz. Emin olun üzüntünüzü bile paylaşabilirsiniz. Öylesine sıkı, öylesine candan bir kucaklaşmaları var ki üzüntünüzü burada bırakıp çıkarsınız.

Çünkü onların çoğu, buraya gelene kadar herhangi bir eğitim almamış, bir hobi edinememiş ve evlerinden dışarı çıkmayan çocuklardı. Onlar özel çocuklar. Başka engelli grupları gibi herhangi bir mesleğe ve bir hobiye yatkın olamıyorlar. El becerileri üzerinde sürekli ve sabırlı bir çalışmaya ihtiyaçları var.

Her gününü onlara adayan Zeynep Öğretmen ve Arzu Öğretmen gibi, onları sporla yoğuran Osman Öğretmen gibi diğer tüm öğretmenler de buradaki her öğrenciye birer yetenek kazandırmak için çalışıyor. Onların ZİÇEV’de öğrendiklerinin evlerinde de tekrarlanır yetenekler olması çok önemli. Bu özel çocukların evdeki mutluluklarına da özel bir önem veren eğitimciler, bu noktada ailelerle birlikte çalışma yoluna gidiyor. Ailelerin onlar adına besledikleri küçük ama anlamlı umutlar, bu özverili öğretmenler sayesinde hayat buluyor. Gelin onların umudunu paylaşın.

Faturalı hatlardan 6685’e boş mesaj atarak eğitime 5 TL katkıda bulunabilirsiniz