Vakıf Emeklilik Eğitim Sigortası

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1249 defa incelendi
  • Süre: 02:42
  • 2019 Yapımı
  • star star star 31 / 3,23  

Vakıfbank

Hayattaki en değerli varlığımız olan çocuklarımızın iyi okullarda okuyup iyi eğitim alması onların geleceğini şekillendirmede en önemli rolü oynar. Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ; değerli müşterilerine sunduğu yenileme garantili bir hayat sigortası olan Vakıf Eğitim Sigortası ile hayatta başınıza gele... devamını oku >

Vakıfbank Reklamı Hakkında :Hayattaki en değerli varlığımız olan çocuklarımızın iyi okullarda okuyup iyi eğitim alması onların geleceğini şekillendirmede en önemli rolü oynar.

Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ; değerli müşterilerine sunduğu yenileme garantili bir hayat sigortası olan Vakıf Eğitim Sigortası ile hayatta başınıza gelebilecek risklere karşı çocuğunuzun geleceğini garanti altına alır.

Çocuklarımızın eğitim hayatındaki en önemli kriterlerden biri eğitim sürecinin devamlılığı ve eğitimin kalitesidir. Vakıf Eğitim Sigortası; yaşamınızı kaybetmeniz durumunda çocuğunuzun eğitiminin yarıda kalmaması için ihtiyaç duyulacak finansmanı sağlar.

Vakıf Eğitim Sigortası, hayatta başınıza gelebilecek risklere karşı çocuğunuzun geleceğini garanti altına alan yıllık yenilemeli bir hayat sigortasıdır.

İhtiyaç duyduğunuz eğitim süresini ve eğitim giderine karşılık gelen teminat tutarını kendiniz belirleyebilirsiniz.