Türkiye İnovasyon Haftası

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1795 defa incelendi
  • Süre: 00:42
  • 2013 Yapımı
  • star star 87 / 1,87  

Alışveriş Rehberi

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 28-30 Kasım arasında düzenlenecek Türkiye İnovasyon Haftası'nın önde gelen konukları arasında, 3D yazıcıyla yaşayan hücrelerle insan organı üretmeyi başarmış Wake Forest Rejeneratif Tıp Enstitüsü'nün Direktörü Dr. Anthony Atala da yer alıyor. Atala konferansta... devamını oku >

Alışveriş Rehberi Reklamı Hakkında :Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 28-30 Kasım arasında düzenlenecek Türkiye İnovasyon Haftası'nın önde gelen konukları arasında, 3D yazıcıyla yaşayan hücrelerle insan organı üretmeyi başarmış Wake Forest Rejeneratif Tıp Enstitüsü'nün Direktörü Dr. Anthony Atala da yer alıyor. Atala konferansta, "Kök Hücre ile Ölümsüzlük Mümkün mü?” başlıklı bir konferans verecek.

‘Junior' adı verilen Google'ın insansız aracının gelişmesine öncülük eden, robotik geliştirici, bilgisayar bilimi profesörü Sebastian Thrun ise "Google'ın İnsansız Aracı İnovasyonu Nereye Götürüyor?” sorusuna bu kez İstanbul'da cevap arayacak.

Mars'ta insan kolonisi kurmak için Mars Gezegeni'ne insanlı inişi düzenleyen MarsOne Proje Ataşesi, Nobel Fizik Ödülü sahibi teorik fizikçi Prof. Gerardus't Hooft da "Dünya Dışı Yaşam Gerçek mi Oluyor?” sorusunun ardından, Mars One Projesi'nin detaylarını paylaşacak.