Turkcell PAF

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1608 defa incelendi
  • Süre: 00:25
  • 2015 Yapımı
  • star star star 24 / 3,29  

Turkcell

“Profesyonelliğe Adım Formasyonu" adı altında yürüttüğümüz Turkcell PAF programı ile Turkcell'in geleceğini oluşturmakta  önemli rol  oynayacak  genç  yetenekleri  Turkcell  ailesine  kazandırmayı ve profesyonel  hayata  bir  adım  önde ve ... devamını oku >

Turkcell Reklamı Hakkında :“Profesyonelliğe Adım Formasyonu" adı altında yürüttüğümüz Turkcell PAF programı ile Turkcell'in geleceğini oluşturmakta  önemli rol  oynayacak  genç  yetenekleri  Turkcell  ailesine  kazandırmayı ve profesyonel  hayata  bir  adım  önde ve  doğru  bir rehberlikle başlamalarını hedefliyoruz. Bu program ile her yıl üniversite öğrencilerimize Turkcell dünyasının  kapılarını açıyor ve profesyonel yaşamla tanışmalarını sağlıyoruz.  İki   ay süren  yaz  stajı  süresince  sizleri;  profesyonel  yaşam, teknoloji sektöründeki iş alanları ve pozisyonlar hakkında bilgilendirmeyi, ilgi alanlarınız konusundaki farkındalık seviyenizi arttırmayı ve  iş yaşamına dair bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz.

Turkcell PAF programında öğrenciler yaz boyunca staj yaptıkları birimlerdeki görevlerinin yanı sıra farklı birimlerde staj yapan diğer öğrenciler  ile  oluşturulan  takımlara  dahil olarak inovatif projelerde çalışırlar.  Takımlar bu projelerde çalışırken yöneticilerimizden mentorluk alır,  kendilerini geliştirme fırsatı bulurlar.  Programa dahil olan tüm katılımcıların gelişimi Turkcell Akademi’nin eğitimleri ile de desteklenir. Yaz stajı sonunda yapılacak değerlendirme sonucunda başarılı olan 3. Sınıf öğrencilerine part-time çalışma imkanı sunulur. Başarılı olan 4. Sınıf öğrencileri ise Turkcell Grup Şirketlerinde uygun fırsatlar olması halinde değerlendirilir.

Başvuru  aşamasından,  değerlendirme  aşamasına,  oryantasyon  aşamasından,  staj  sürecine  kadar sizin ihtiyaçlarınız ön görülerek hazırlanan  Turkcell  PAF  programı  bir  staj programı olmanın ötesinde,  gerçek iş hayatını deneyimlemenizi ve geleceğinize yatırım yapmanızı sağlayacak bir genç yetenek yönetimi programıdır.

Turkcell PAF Size Neler Sunar?

    Eğlenceli, interaktif ve farklı bir işe alım süreci
    Yaz döneminde 2 ay süre ile Turkcell’de staj ve inovatif projelerde yer alma imkanı
    Turkcell Grup yöneticilerinden mentorluk desteği
    Turkcell Akademi tarafından hazırlanan gelişim programı
    Başarılı 3. Sınıf adaylarına Turkcell’de part-time çalışma imkanı
    Başarılı 4. Sınıf adaylarına full-time pozisyonlarda değerlendirilme imkanı