Turkcell Cebim Güvende

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1641 defa incelendi
  • Süre: 00:50
  • 2013 Yapımı
  • star star star 43 / 3,19  

Turkcell

Turkcell Cebim Güvende, telefonunuzu uzaktan yönetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir servistir. Cep telefonunuza mesaj gönderme, kaybolan telefonu bulma, telefonu kilitleme, alarm çaldırma ve pek çok işlemi tamamen web temelli bir arayüzden, dünyanın herhangi bir yerinden yapabilirsiniz. Mes... devamını oku >

Turkcell Reklamı Hakkında :Turkcell Cebim Güvende, telefonunuzu uzaktan yönetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir servistir. Cep telefonunuza mesaj gönderme, kaybolan telefonu bulma, telefonu kilitleme, alarm çaldırma ve pek çok işlemi tamamen web temelli bir arayüzden, dünyanın herhangi bir yerinden yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Telefonunuz kaybolduğu ya da çalındığı zaman ekranda telefonu alan kişinin görmesini istediğiniz bir mesajı istediğiniz uzunlukta iletebilirsiniz..

Telefonumu Sil
Telefondaki bilgilere başka kişilerin ulaşmasını istemiyorsanız silebilirsiniz. Bu işlem kişiler, mesajlar, çağrı günlüğü ve e-postalarınızı siler.

Alarm Çaldır
Telefonunuzu kaybetmeniz durumunda sessiz konumda bile alarm çaldırabilir ve telefonun nerede olduğunu bulabilirsiniz.

Telefonu Kilitle
Telefonunuzu gereksinim halinde uzaktan kilitleyebilir ve sadece sizin bildiğiniz bir şifreyle açılmasını sağlayabilirsiniz.