TEB Aile Akademisi

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2850 defa incelendi
  • Süre: 01:02
  • 2013 Yapımı
  • star star star 69 / 3,13  

Türk Ekonomi Bankası

TEB ailesi olarak, sizlerin doğru sorunlar için doğru çözümleri bulmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu amaçla sizleri bankacılık, banka terimleri ve finansal alanda bilgi sahibi yapmak, finansal okuryazarlık kazanmanıza yardımcı olmak amacıyla TEB Aile Akademisi’ni kurduk. Bu akademi kapsamında ç... devamını oku >

Türk Ekonomi Bankası Reklamı Hakkında :TEB ailesi olarak, sizlerin doğru sorunlar için doğru çözümleri bulmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu amaçla sizleri bankacılık, banka terimleri ve finansal alanda bilgi sahibi yapmak, finansal okuryazarlık kazanmanıza yardımcı olmak amacıyla TEB Aile Akademisi’ni kurduk.

Bu akademi kapsamında çeşitli konularda eğitimler vererek gelir-gider dengenizi daha iyi yönetebilmenize,  finansal ürünleri daha bilinçli kullanmanıza, geleceğinizi daha iyi planlamanıza yardımcı olmak istiyoruz.

Ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmeyin, geleceğiniz için yatırım yapın istiyoruz. Birikimlerinizi doğru şekilde değerlendirmenize ve doğru şekilde borçlanmanıza yardımcı olmak istiyoruz.

İlk eğitimimizin konusu “Aile Ekonomisi Yönetimi”. Eğitim takviminden size en yakın TEB Şubesi'ndeki eğitimin tarihini takip edebilir ve eğitime katılabilirsiniz. Eğitim takvimimiz aylık olarak güncellenmekte olup, eğitimlerimiz halka açık olarak gerçekleştirilmektedir.