Sony Xperia™ Tablet S

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2764 defa incelendi
  • Süre: 00:42
  • 2012 Yapımı
  • star star star 46 / 3,43  

Sony

Sony Xperia™ Tablet S Günlük yaşam için tasarlandı Süper ince alüminyum kasası ve su geçirmez gövdesi sayesinde Xperia™ Tablet S'i hem evinizde hem de dışarıda1 güven içinde kullanabilirsiniz. Her zaman, her yerde kullanıma hazırdır. Üst Paylaşabileceğiniz bir Tablet S... devamını oku >

Sony Reklamı Hakkında :Sony Xperia™ Tablet S

Günlük yaşam için tasarlandı
Süper ince alüminyum kasası ve su geçirmez gövdesi sayesinde Xperia™ Tablet S'i hem evinizde hem de dışarıda1 güven içinde kullanabilirsiniz. Her zaman, her yerde kullanıma hazırdır.

Üst

Paylaşabileceğiniz bir Tablet
Sony'ye özel "Konuk Modu" sayesinde tabletinizi arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz. Kullanım kılavuzu kolayca özel yapılandırmalı kullanıcı profilleri oluşturmanızı sağlar. 

Çocuklarınız, konuk kullanıcılar ve hatta anneanneniz için kullanıcı profili oluşturabilirsiniz! Ardından birkaç dokunma ile kullanıcı profilleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Tabletin "sahibi" siz olduğunuz için diğer kullanıcıların hangi uygulamalara ve widget'lara erişeceğini siz kontrol edersiniz.
Üst

Oturma odasının hakimi.
Uzaktan kumanda arayışları geçmişte kaldı; eğlence evreninizin hakimi artık sizsiniz. Dahili Evrensel Uzaktan Kumanda2 ile oturma odanızdaki tüm Kızıl Ötesi cihazları kontrol edin. HDTV, kablolu yayın kutusu, surround ses sistemi, Blu-ray™ oynatıcı ve diğer cihazları tümüyle kontrol etmek amacıyla "Film İzle" veya "Müzik Çal" gibi kişiselleştirilmiş kısayollar oluşturmanızı sağlayan, Xperia™ Tablet S'e özel Uzaktan Kumanda Makroları ile hayatınızı kolaylaştırın.
Üst

Gerçek çok görevli kullanım
Xperia™ Tablet S çok görevli kullanım için idealdir. Sony'ye özel "Küçük Uygulamalar" sayesinde aynı anda birden fazla görevi gerçekleştirebilir, örneğin İnternetten gecenin TV programlarına bakarken kanalı değiştirebilir veya ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. Favori widget'larınızı "Küçük Uygulamalar" arasına ekleyin ve tabletinizi kişisel çok görevli aracınız haline getirin.
Üst

Ortam içeriğinizi kolayca kullanın ve paylaşın
Sony'nin WALKMAN®, ALBUM ve VIDEO uygulamalarını kullanarak müziklerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı basit ve sezgisel biçimde yönetin. 

Xperia™ akıllı telefonlar, tabletler ve VAIO bilgisayarların ayrılmaz bir parçası olan bu uygulamalar tüm cihazlarınızda üstün eğlence deneyimi sunuyor. Bu uygulamalar ayrıca Facebook entegrasyonu sayesinde arkadaşlarınızın "beğendiği" şarkıları ve resimleri derleyerek paylaşılan ortam içeriğinin keyfini yepyeni bir şekilde yaşamanızı sağlar. 

"Atma" işlevi sayesinde müziklerinizin, filmlerinizin veya fotoğraflarınızın tadını DLNA® ile uyumlu bilgisayarınızda, TV'nizde veya hoparlörlerinizde3 çıkarabilirsiniz.
"Atma" işlevi hakkında daha fazla bilgi edinin
Üst
____________ 
1 Sıçramalara karşı koruma için çoklu bağlantı noktası kapağının takılı olması gerekir Tablet cihazı IEC60529 (Muhafazalar tarafından sağlanan koruma dereceleri) IPX4'e (Her yönden su sıçramasına karşı koruma) (IP kodu) eşdeğer olan sıçramalara karşı koruma özelliğine sahiptir, ancak tamamen su geçirmez değildir. Tablet cihazı suyun içinde kullanılmamalı veya yüksek miktarda suya (yani su sıçramasından yüksek miktara) maruz bırakılmamalıdır. Çoklu Bağlantı Noktası kapağı ve SD bellek kartı yuvası kapağı tamamen kapatılmamışsa cihaz sıçramalara karşı tamamen korunmaz. 
2 Sony marka olmayan cihazlar dahil tüm kızıl ötesi cihazlarla çalışır. Bütün üreticilerin uzaktan kumandaları ve ürünleri desteklenmez. Uzaktan kumandaya KÖ temelli uzaktan kumanda ürünlerinden komut öğretilebilir. 
3 Ev ağı ve ağdaki bir cihazın DLNA sunucusu olarak kurulmuş olması gerekir. Akış içeriği, kopya korumalı içerik ve bazı formatlar desteklenmez. 
4 sadece belirli ülkelerde