Sinpaş - Flatofis Haliç

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1484 defa incelendi
  • Süre: 02:45
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 13 / 3,69  

Sinpaş

Haliç’in dar ve yokuşlu sokaklarının her köşesinde başka yüzler, başka öyküler sizi karşılıyor. Sadece insanlarıyla değil, sahip olduğu mimari güzellikleriyle de geçmişin tüm izlerini gözler önüne seren, çok renkli bir kültür mozaiğine sahip olan Haliç ’te hayat sanki bambaşka bir ritimde akıyor. 1... devamını oku >

Sinpaş Reklamı Hakkında :Haliç’in dar ve yokuşlu sokaklarının her köşesinde başka yüzler, başka öyküler sizi karşılıyor. Sadece insanlarıyla değil, sahip olduğu mimari güzellikleriyle de geçmişin tüm izlerini gözler önüne seren, çok renkli bir kültür mozaiğine sahip olan Haliç ’te hayat sanki bambaşka bir ritimde akıyor.

1985 yılında, UNESCO tarafından korunması gereken kültür mirası listesine alınan, Bakanlar Kurulu kararıyla da kentsel dönüşüm projesi uygulama bölgesi olarak belirlenen Haliç, restorasyon çalışmalarının ardından Beyoğlu'na alternatif oluyor, yepyeni bir eğlence ve kültür merkezi haline geliyor.

Bu sayede yerel ekonomi canlanıyor, istihdam artıyor, Haliç eski değerine kavuşuyor. Fener ve Piyer Loti ile geçmişin; Santral İstanbul, Kadir Has Üniversitesi, Miniatürk, Rahmi Koç Müzesi, Sütlüce Kültür Merkezi ’yle de bugünün büyüsünü yaşatan Haliç, Flatofis İstanbul ile geleceğini yakalıyor, iş dünyasının yanı sıra kültürel ve sosyal yaşamın da yeni çekim merkezi haline geliyor.

FLATOFİS İSTANBUL AVRUPA’NIN MERKEZİNDE!
Avrupa yakasının tam merkezindeki Flatofis İstanbul, sadece getirdiği yeniliklerle değil, konumuyla da iş dünyasının merkezi olmaya aday. Üstelik, Flatofis İstanbul ’a kara ve havayolunun dışında toplu taşıma araçlarıyla da (deniz otobüsü, vapur, hafif raylı sistem, metrobüs) kolayca ulaşmak mümkün.