Samsung Galaxy S6 Edge+ Tanıtım Videosu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1851 defa incelendi
  • Süre: 02:08
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 17 / 3,82  

Samsung Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 Akıllı Telefonlarını Tanıttı

Muhteşem multimedya deneyimi için çift tarafında kavisli ekran bulunan Galaxy S6 edge+ ve kalemi S Pen ile akıllı telefonlarda not alma deneyiminde çığır açan Galaxy Note 5 tanıtıldı. Samsung Electronics, Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 akıllı telefonlarının tanıtımını bugün Amerika’da düzenlenen... devamını oku >

Samsung Reklamı Hakkında :Kavisli 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekranıyla Galaxy S6 edge+, kavisli kenar deneyimini daha da ileriye taşıyarak çok daha zengin bir multimedya deneyimi yaşatıyor.

Samsung Galaxy S6 edge’in kendine has ve çarpıcı tasarımındaki başarısını devam ettiren Galaxy S6 edge+, daha şık ve etkileyici şekilde tasarlandı. Ayrıca yeni “kavisli yan ekran uygulaması” özelliği ile en sevilen uygulamalara kolay erişim sunarken “kişisel kavisli yan ekran” ile tercih edilen kişilerle kolay iletişim imkanı veriyor. “Kavisli yan ekran uygulaması”, kullanıcıların favori uygulamalarına sadece kavisli ekranı kaydırmasıyla erişmesini sağlıyor. “Kişisel kavisli yan ekran” ise yine kavisli ekrandan sıkça konuşulan kişilere ulaşılmasını, mesaj atılmasını ya da doğrudan arama yapılmasını sağlıyor.