Samsung Galaxy Note 5 Tanıtım Videosu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2023 defa incelendi
  • Süre: 02:35
  • 2015 Yapımı
  • star star star 12 / 3,33  

Samsung Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 Akıllı Telefonlarını Tanıttı

Muhteşem multimedya deneyimi için çift tarafında kavisli ekran bulunan Galaxy S6 edge+ ve kalemi S Pen ile akıllı telefonlarda not alma deneyiminde çığır açan Galaxy Note 5 tanıtıldı. Samsung Electronics, Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 akıllı telefonlarının tanıtımını bugün Amerika’da düzenlenen... devamını oku >

Samsung Reklamı Hakkında :Galaxy Note5 ise yeniden tanımlanan 5. nesil S Pen’in yetenekleri sayesinde çoklu görevlerin kolaylıkla yerine getirilmesinin sağlamanın yanı sıra SideSync gibi araçlarla üretkenliği artırıyor.
Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note serisinin en gelişmiş üyesi Galaxy Note 5 daha güçlü ve  kişiselleştirilebilir hale geldi. 

Galaxy Note 5, yeni S Pen ile, gelişmiş yazma yetenekleri ve çeşitli pratik araçlarıyla öne çıkıyor. Yeni özel tıklama mekanizmasına sahip olan S Pen’le, tek bir tıkla kalemi yerinden cıkarabilirsiniz. Ekran kapalı olduğunda, kullanıcılar telefonun kilidini açmadan herhangi bir bilgiyi ya da fikirlerini hızla not alabiliyor. “Air Command” özelliği sezgisel ve pratik olmasının yanı sıra herhangi bir ekranda, herhangi bir zamanda tüm S Pen araçlarına anında erişim için artık simge öne çıkıyor. Ayrıca kullanıcılar PDF dosyaları üzerine notlar alabiliyor, “Scroll capture” özelliği ile uzun web sitesi makalelerini ya da uzun resimleri kolaylıkla yakalayabiliyor.