Samsung DV300F Fotoğraf Makinesi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3295 defa incelendi
  • Süre: 01:21
  • 2012 Yapımı
  • star star star 103 / 2,68  

Samsung

Samsung DV300F Fotoğraf Makinesi Reklam Filmi DV300F kayda değer görüntüleri yakalar ve uygun şekilde paylaşır. Sizin ve arkadaşlarınızın resmini mükemmel bir şekilde çekmek için kameranın önünde 1,5" LCD ekran kullanır ve sonra doğrudan kameradan onları Facebook™, Picasa™, Photobucket™ platform... devamını oku >

Samsung Reklamı Hakkında :Samsung DV300F Fotoğraf Makinesi Reklam Filmi

DV300F kayda değer görüntüleri yakalar ve uygun şekilde paylaşır. Sizin ve arkadaşlarınızın resmini mükemmel bir şekilde çekmek için kameranın önünde 1,5" LCD ekran kullanır ve sonra doğrudan kameradan onları Facebook™, Picasa™, Photobucket™ platformlarına yüklemenizi sağlar. Samsung Mobile Bağlantısı’nı kullanarak görüntülerinizi doğrudan akıllı telefonunuza ve tabletinize gönderin veya Auto backup özelliğini kullanarak PC’nizde onları yönetin. Hareketli Fotoğraf, Resim içinde Resim ve Bölmeli Çekim gibi eğlenceli özellikler, tek çekimde eğlenceli, sanatsal görüntüler ve videolar oluşturup paylaşmanızı sağlar.

Tek seferde kendi fotoğrafınızı çekin
Çift LCD (1,5" LCD ön ekran)

DV300F kendi çekiminiz grup ve diğer kişisel portreleri çabucak çekmenizi sağlayan bir ön LCD’ye sahiptir. Küçük bir çocuğu oyalamak için Çocuk Modu animasyonunu oynatın; Zamanlayıcının görsel geri sayımı sayesinde, grubunuza ne zaman gülümseyeceklerini bildirin. LCD ön ekranı ile her görüntünün bir parçası olun, kendi portrelerinizin ön izlemesini gerçekleştirin ve ardından, olayın tam merkezinde olduğunuz kusursuz resimleri hiç çaba harcamadan çekin. Zıplama Çekimi 2.0 ile etrafınızda zıplayan arkadaşlarınızın resimlerini hızlıca çekin ve eğlenceli GIF animasyonları oluşturun.