Profilo Ninni Makinesi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2403 defa incelendi
  • Süre: 01:33
  • 2014 Yapımı
  • star star star 26 / 3,19  

Profilo'dan Yeni Annelere Ninni Makinesi!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kadınların ve özellikle annelerin hayatını kolaylaştırmak için çok farklı bir şefkat projesine imza attı. Profilo, kendi ürünü çamaşır makinesi, saç kurutma makinesi, mikrodalga fırın gibi ev aletlerinin çalışırken çıkardığı seslerin kayıtlarından oluşan bir albüm hazı... devamını oku >

Profilo Reklamı Hakkında :“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketiciye dokunan samimi iletişim çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Kadınlara ve özellikle annelere dokunan ve onların yaşamlarını kolaylaştıran Profilo, şimdi de annelerin korkulu rüyası kolik bebek sendromu ile başa çıkmaya yönelik sıradışı bir projeyi hayata geçiriyor. 

Proje, gün içinde uzun süreli veya sık ataklar şeklinde nedeni tam olarak bilinmeyen ağlama krizlerine giren ve kolik olarak tanımlanan bebeklerin, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi gibi ev aletlerinin sesleriyle sakinleşmeleriyle ilgili gözlem ve deneyimlerden yola çıkıyor. Uzmanların da doğruladığı kolik bebekler ve ev aletlerinin sesleri arasındaki bu tesadüfi pozitif ilişki deneyimlerinden hareket eden Profilo, kendi ürünü olan ev aletlerinin ses kayıtlarından oluşan bir “albüm” hazırladı.