Penti Hayatı Hisset

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3805 defa incelendi
  • Süre: 00:29
  • 2013 Yapımı
  • star star star 115 / 3,38  

Penti

Moda dünyasında kadınlara yön veren marka Penti; kadının farklı yönlerini yansıttığı sinema filmi tadındaki reklamlarına bir yenisini daha ekliyor.   “Hayatı hisset” sloganıyla yola çıkılan reklam filmi; Penti ile  günün her saatini kendinden emin, özgürce ve hayatı hissederek yaşarsın me... devamını oku >

Penti Reklamı Hakkında :Moda dünyasında kadınlara yön veren marka Penti; kadının farklı yönlerini yansıttığı sinema filmi tadındaki reklamlarına bir yenisini daha ekliyor.
 
“Hayatı hisset” sloganıyla yola çıkılan reklam filmi; Penti ile  günün her saatini kendinden emin, özgürce ve hayatı hissederek yaşarsın mesajını verirken; aynı zamanda değişen, gelişen ve gençleşen Penti’nin de  izlerini taşıyor.

İç çekimler için 360 derece dönen stüdyo inşa edildi…
İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleşen reklam filminin yönetmenliğini dünyaca ünlü birçok markanın yönetmenliğini yapmış olan İtalyan yönetmen Luca Maroni gerçekleştirdi. Reklam filminin müziği ise Ömer Ahunbay’a ait.

Reklam filmindeki dış çekimlere Milano’nun en işlek ve geniş caddelerinden biri olan Vittor Pisani sahne olurken, iç çekimler reklam filmi için özel olarak inşaa edilen ve 360 derece dönen stüdyoda tamamlandı.

Çekimlerde güzelliğiyle dikkat çeken Fransız model Maud Lefort; reklam filmindeki başarılı performansıyla da göz dolduruyor.

Reklam filmi şarkı sözü:
Sınır Yok Benim İçimde
Penti'm Var Her Gün Her Gece
Hiç Bi'şey Beni Durduramaz
Özgür Hissediyorum
Cesaret Benim İçimde
Penti'm Var Her Gün Her Gece
Özgür Hissediyorum
Penti'm Var Bin Bir Biçimde
Özgür Hissediyorum