Özdilek 2020 Yeni Yıl Koleksiyonu

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1444 defa incelendi
  • Süre: 00:33
  • 2019 Yapımı
  • star star star 76 / 3,17  

Özdilek

Yılbaşının büyülü havasını evinde yaşamak isteyenlerin tercihi, Kuzey ışıkları tasarımıyla Özdilek Northern Lights Nevresim Takımı Özdilek’te ve Ozdilekteyim.com’da! 2020 Yeni Yıl Koleksiyonu’nun tanıtıldığı reklam filminde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de, Özdilek Ev Tekstili’nin reklam y... devamını oku >

Özdilek Reklamı Hakkında :
Yılbaşının büyülü havasını evinde yaşamak isteyenlerin tercihi, Kuzey ışıkları tasarımıyla Özdilek Northern Lights Nevresim Takımı Özdilek’te ve Ozdilekteyim.com’da!

2020 Yeni Yıl Koleksiyonu’nun tanıtıldığı reklam filminde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de, Özdilek Ev Tekstili’nin reklam yüzü olan Brezilyalı Oyuncu Jessica May’i görüyoruz.

Yılbaşının o büyülü havasını, yaşam alanlarına katmak isteyenlerin tercihi olacak Özdilek Northern Lights Nevresim Takımı, yeni yıl ruhunu yaşatırken sizi Kuzey ışıklarında bir yolculuğa çıkarıyor ve tasarımıyla yaşam alanlarınıza modern bir görünüm katıyor.

Özdilek Northern Lights Nevresim Takımı, yeşil, mavi, eflatun renklerinin; gökyüzünde yay, bulut, çizgi, dairesel şekillere benzer görüntüler oluşturan Kuzey ışıkları temasında karşımıza çıkıyor. Üzerinde Kuzey ışıklarının huzur veren tasarımının yer aldığı pijama takımlarını da reklam filminde tanıtan Özdilek ve First Company adeta ev modasını yeniden şekillendiriyor.