Opet Akıllı Dolum Sistemi - Metin Akpınar ve Ata Demirel

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1945 defa incelendi
  • Süre: 01:53
  • 2017 Yapımı
  • star star star 33 / 3,27  

Opet Petrol

Opet’te teknoloji konuşuyor, Akıllı İstasyon devri başlıyor! Metin Akpınar ve Ata Demirel'in oynadığı Yeni reklam filmi yayında...  Akaryakıt sektörünün öncü ve yenilikçi uygulamalarıyla fark yaratan markası OPET, sektörde yine bir yeniliğe imza atıyor. OPET ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile pompa ... devamını oku >

Opet Petrol Reklamı Hakkında :Opet’te teknoloji konuşuyor, Akıllı İstasyon devri başlıyor!

Metin Akpınar ve Ata Demirel'in oynadığı Yeni reklam filmi yayında...

 Akaryakıt sektörünün öncü ve yenilikçi uygulamalarıyla fark yaratan markası OPET, sektörde yine bir yeniliğe imza atıyor. OPET ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile pompa üzerinde araç plakası - ürün tipi eşleşmesi sağlayarak istasyonlarda dolum sırasında hatalı ürün alımının önüne geçiyor. Bu sayede; sisteme dahil tüm OPET müşterilerinin araçları plakalarından tanınarak doğru yakıt alımları garanti altına alınıyor.
 
Akaryakıt sektörünün teknolojiyi en iyi kullanan markası OPET, yeni  geliştirilen ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarından uygun yakıtın alınabilmesini sağlıyor.  OPET müşterilerinin bu sisteme dahil olabilmeleri için SMS atmaları yeterli oluyor. Yakıt yazıp aralarında boşluk bırakarak plaka numarası ve yakıt tipini (dizel ya da benzin) ekleyerek 6738'e SMS atılarak sisteme dahil olunuyor. SMS ile sisteme kaydını yaptıran OPET müşterileri, istasyonlarda yakıt alımı sırasında otomatik olarak araç tipine uygun yakıtı alıyor. Dolum sırasında sisteme kayıtlı olandan farklı bir yakıt istenirse ise sistem uyarı vererek bu durumun önüne geçiyor.