Omo Total Sıvı Deterjan

  • 13 yıl önce eklendi
  • 7335 defa incelendi
  • Süre: 00:42
  • 2012 Yapımı
  • star star star star 252 / 3,95  

OMO Deterjan

Omo Total: Çamaşırda Çok Yönlü Çözüm Zaman değiştikce, beklentilerimiz de değişiyor. Bu çamaşır yıkama alışkanlıklarımız için de geçerli. Aradığımız herşeyi bir anda, bir arada bulmak istiyoruz. Şimdi çamaşır denince, aklınıza gelen bütün sorunları bir düşünün… Sadece lekeler değil derdimiz. H... devamını oku >

OMO Deterjan Reklamı Hakkında :
Omo Total: Çamaşırda Çok Yönlü Çözüm
Zaman değiştikce, beklentilerimiz de değişiyor. Bu çamaşır yıkama alışkanlıklarımız için de geçerli. Aradığımız herşeyi bir anda, bir arada bulmak istiyoruz.

Şimdi çamaşır denince, aklınıza gelen bütün sorunları bir düşünün… Sadece lekeler değil derdimiz. Hangimiz çamaşır makinesinin kapağını açtığında tertemiz, üzerinde kalıntı kalmamış ve yıpranmamış bir kıyafetle karşılaşmak istemez?

Artık tüm bu beklentilerinizi karşılayan total bir çözüm var. Total çözüm, yani çok yönlü çözüm… Herşeyi cozen tamamen farklı bir deterjan formatı: OMO TOTAL Ultra Konsantre Sıvı Deterjan.

OMO'nun hayatımızı kolaylaştıracak yepyeni ürünü OMO Total Ultra Konsantre Sıvı Deterjan, OMO’dan alıştığınız harika temizliğin yanı sıra ihtiyacınız olan çok yönlü çözümü sunuyor.

OMO tecrübesi ile hem mükemmel temizlik, hem suda iyi çözünme, hem çamaşıra özen ve çok daha fazlası artık bu şişede.