Okul Heyecanı Flo'da Başlar

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3204 defa incelendi
  • Süre: 00:17
  • 2014 Yapımı
  • star star star star 104 / 3,79  

FLO

“Herkesin ayakkabıcısı O” sloganıyla her yaşa ve her zevke hitap eden FLO, okula dönüş için hazırladığı reklam filminde de bu slogandan yola çıkarak her yaştan öğrenciyi en kullanışlı ayakkabılarla kucaklıyor. “Okul heyecanı FLO’da başlar” diyerek öğrencilerin dikkatini çeken reklam filminin eğlence... devamını oku >

FLO Reklamı Hakkında :“Herkesin ayakkabıcısı O” sloganıyla her yaşa ve her zevke hitap eden FLO, okula dönüş için hazırladığı reklam filminde de bu slogandan yola çıkarak her yaştan öğrenciyi en kullanışlı ayakkabılarla kucaklıyor. “Okul heyecanı FLO’da başlar” diyerek öğrencilerin dikkatini çeken reklam filminin eğlenceli melodisi de okul hayatının enerjisini yansıtıyor.

Okula ilk adım atacak miniklerden, ders seçme telaşına giren üniversite öğrencilerine kadar her yaşa dokunan reklam filminde FLO koleksiyonundaki en şık alternatifler de izleyicilerle buluşuyor. Okul alışverişi için ilk adresin FLO olduğuna vurgu yapan reklam filminde, ayakkabılar öğrencilerin yaşlarına göre çeşitlendirilerek karşınıza çıkıyor. FLO’nun okula dönüş koleksiyonunda yer alan babetler, loafer ayakkabılar, spor ayakkabılar ve daha birçok model reklam filminde okul zili eşliğinde en eğlenceli şekilde ekrana geliyor.