Nokia Lumia 820

  • 12 yıl önce eklendi
  • 5847 defa incelendi
  • Süre: 01:09
  • 2012 Yapımı
  • star star star star 86 / 3,69  

Nokia

Nokia Lumia 820 Cep Telefonu Renkli kapaklara sahip yeni Nokia Lumia 820 ile tanışın: http://nokia.ly/SRqwo3 Carl Zeiss lens, 4,3 " ClearBlack ekran ve çok sayıda yeni renkli ve kablosuz şarj kapakları içerir. İşte bu, Lumia. Akıllı çekim ile her kişi için en iyi ifadeyi seçerek ... devamını oku >

Nokia Reklamı Hakkında :
Nokia Lumia 820 Cep Telefonu

Renkli kapaklara sahip yeni Nokia Lumia 820 ile tanışın: http://nokia.ly/SRqwo3

Carl Zeiss lens, 4,3 " ClearBlack ekran ve çok sayıda yeni renkli ve kablosuz şarj kapakları içerir. İşte bu, Lumia.

Akıllı çekim ile her kişi için en iyi ifadeyi seçerek mükemmel grup fotoğrafları oluşturun.

Nokia Lumia 820 kapakları yeni bir renk eklemek, korumak ve kablosuz şarj deneyimini yaşamak için değiştirilebilir. 

Yeni Lumia ailemiz, Microsoft Office ve Outlook'un tam sürümlerini içeriyor. Kesintisiz senkronizasyon ile bulunduğunuz her yerde PowerPoint, Excel ve Word belgeleri oluşturun ve düzenleyin

Herkesin gülümsediği fotoğraflar daha iyidir.

Akıllı Çekim ile kameranızın tuşuna bir kez basarak çok sayıda fotoğraf çekebilirsiniz. Daha sonra bunları tek fotoğrafta birleştirerek herkesin en iyi şekilde görünmesini sağlayın. Gözler açık, herkes gülümsüyor, çekim mükemmel.

Nokia Bilen Göz. Çevrenizi farklı bir gözle görün.

Bir restoran mı arıyorsunuz? Bir şeyler içmek ister misin? Nokia Bilen Göz ile, sadece telefon tutarak bölgedeki mağaza, restoran ve işletmeleri ortaya çıkarabilirsiniz. Sonra değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Kitap gibi bir tablo.

Nokia Bilen Göz'ü çalışırken görün

Kablosuz Şarj. Fişe takmadan bataryanızı şarj edin.

Nokia Lumia 820 cihazınız için bir Kablosuz Şarj Kapağı seçin ve fişe takmadan şarj edin. Bataryayı şarj etmek için kapağı şarj plakasının üstüne veya Fatboy'un sunduğu Şarj Yastığına yerleştirmeniz yeterlidir.

Office. Ofis dışına çıkın.

Yeni Lumia ailemiz, Microsoft Office ve Outlook'un tam sürümlerini içeriyor. Kesintisiz senkronizasyon ile bulunduğunuz her yerde PowerPoint, Excel ve Word belgeleri oluşturun ve düzenleyin.

Nokia Müzik. Ücretsiz ve kesintisiz müzik.

Nokia Müzik ile en sevdiğiniz sanatçılara ait müziği gerçek zamanlı aktarabilirsiniz. Yüzlerce müzik kanalı dinleyebilirsiniz. Şebeke çekmediğinde müzik dinlemeye devam etmek için çalma listeleri indirin. Hepsi ücretsiz.

Canlı kutucuklar. Dünyanızı bir bakışta görün.

Haberler, arkadaşlar, e-posta. Nokia Canlı Kutucuklar ile sizin için önemli olan her şeyi giriş ekranınızda bir bakışta görebilirsiniz. Değişiklik oldukça kutucuklar da değişir. Böylece her zaman bir adım önde olursunuz.