Nivea Men - Babam Sakalını Kesse

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2481 defa incelendi
  • Süre: 00:33
  • 2015 Yapımı
  • star star star 53 / 3,21  

Nivea

Gönüllerin padişahı babaların, en güvenilir bakım markası seçtiği NIVEA MEN, Babalar Günü’ne özel reklam filmiyle internette yerini aldı. Reklam ve ürünle ilgili görüşler, sosyal medya üzerinden #BabamSakalınıKesse etiketiyle de paylaşıma açıldı. En hassas bakımı yapan, erkek cildine iyi bakan NIVE... devamını oku >

Nivea Reklamı Hakkında :Gönüllerin padişahı babaların, en güvenilir bakım markası seçtiği NIVEA MEN, Babalar Günü’ne özel reklam filmiyle internette yerini aldı. Reklam ve ürünle ilgili görüşler, sosyal medya üzerinden #BabamSakalınıKesse etiketiyle de paylaşıma açıldı.

En hassas bakımı yapan, erkek cildine iyi bakan NIVEA MEN, Babalar Günü’ne özel olarak hazırladığı NIVEA MEN Bakım Seti’yle babasının her daim bakımlı görünmesini isteyenlerin tercihi oluyor.

Set, tıraş köpüğü, duş jeli ve deodorant ürünlerinden oluşuyor. Ekstra nemlendirici formülü ile yanma ve kurumayı önleyen NIVEA MEN Nemlendirici Tıraş Köpüğü, babalara tahrişsiz ve pürüzsüz bir tıraş keyfi yaşatıyor. Alkol ve boya içermeyen, 48 saat etkili, okyanus kokulu NIVEA MEN Fresh Active Sprey Deodorant, gün boyu ferahlık sağlıyor. Babalara özel paketin diğer ürünü NIVEA MEN Sport Saç, Yüz ve Vücut Jeli ise yenileyici formülü ve etkileyici kokusuyla babalara duşta hız, sevdiklerine ise onunla geçirecekleri keyifli dakikalar kazandırıyor.

Ayrıca NIVEA MEN bakım setiyle hediye edilen çanta, kullanışlı yapısıyla babaların, günlük yaşamdan seyahate kadar her ihtiyacına çözüm sunuyor. Bakım seti, seçkin parfümeri ve süpermarketlerde satışa sunuluyor.