Maximum Genç -Eypio

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1786 defa incelendi
  • Süre: 01:32
  • 2020 Yapımı
  • star star star 26 / 3  

Maximum

Aklında ne varsa Maximum Genç ile hayatında! Türkiye İş Bankası, 18-25 yaş arasında olan, okuyan veya çalışan gençlerin beklentilerine cevap verecek, finansal hizmetler ve günlük yaşama dair ayrıcalıklar sağlayarak onlara rehberlik edecek Maximum Genç programını gençlerle tanıştırıyor. Maximum... devamını oku >

Maximum Reklamı Hakkında :
Aklında ne varsa Maximum Genç ile hayatında!

Türkiye İş Bankası, 18-25 yaş arasında olan, okuyan veya çalışan gençlerin beklentilerine cevap verecek, finansal hizmetler ve günlük yaşama dair ayrıcalıklar sağlayarak onlara rehberlik edecek Maximum Genç programını gençlerle tanıştırıyor.

Maximum Genç programı, bir bankacılık programının ötesinde, hikayesinin peşinden koşan, hayatın gerçeklerine hayalini katan, anı yaşarken geleceği de kurgulayan, kültür-sanat etkinlikleri, spor ve müzikle yakından ilgilenen gençlerin bir buluşma yeri olarak tasarlandı.

Program kapsamında, finansal hizmetlerden alışverişleri kolaylaştıracak kampanyalara, eğlenceden kişisel gelişime, kişisel finans yönetimine ve kolayca birikim yapmaya kadar gençlerin hayatına ve hayallerine dair farklı alanlara dokunan çok yönlü hizmet ve ayrıcalıklar bulunuyor.

Maximum Genç Bankamatik Kartı veya kredi kartı ürünlerinden birine sahip olan gençler, bu avantajlardan kolaylıkla faydalanabiliyor.