Mavi Gold - Serenay Sarıkaya

  • 10 yıl önce eklendi
  • 4121 defa incelendi
  • Süre: 00:43
  • 2014 Yapımı
  • star star star star 118 / 3,58  

Mavi 2014 / 2015 Sonbahar-Kış Yeni Gold Serisi Koleksiyonu

Mavi 2014 - 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunda Yeni Gold serisindeki jean’leri beğeninize sunuyor. Denimde inovasyon: Sınırsız hareket, esneklik ve daha fit görünüm Altın çağını yaşayan ve Mavi kadınının vazgeçilmezi olan denimde bu sezon esneklik, hareket ve konfor ön plana çıkıyor. Şehirli hayatı... devamını oku >

Mavi Jeans Reklamı Hakkında :Gold; “daha fit, daha esnek ve daha ince” görünüm sunuyor

Mavi, reklam yıldızı Serenay Sarıkaya’lı yeni kampanyasında, jean’de devrim yaratan Gold serisini tanıtıyor.

Mavi’nin mükemmel fitlerini üstün performanslı en son kumaş teknolojisiyle buluşturan Gold; daha fit, daha esnek ve daha ince görünüme imza atıyor. Sınırsız hareket özgürlüğünü vurgulayan Ali Taran imzalı “Çok mu çok modayız” reklam filminde, Serenay aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. Hız ve esnekliğin göz önünde olduğu kampanyada, Serenay’a, Hollywood aksiyon filmlerinin dikkat çeken ismi Chase Armitage eşlik ediyor. Çekimleri 3 gün süren film; Kapalıçarşı’nın çatısı, Yeni Cami’nin geçit ve merdivenleri, Büyük Han’ın galerileri, Bomonti Eski Bira Fabrikası’nın avlusu ve Galata teraslarında geçiyor.

Serenay Sarıkaya: “Mavi bir jean yapmış, inanılmaz bir şey!”
Türkiye’nin yükselen yıldızlarından Serenay Sarıkaya, “Mavi gerçekten harika bir jean yapmış. Hem çok şık, çok çekici ve çok cool, hem de incecik gösteriyor. Üstelik yumuşacık ve tüy gibi hafif. Vücudu sımsıkı sarıyor, toparlıyor ve daha fit hissettiriyor. Reklamın senaryosunu ilk okuduğumda çok heyecanlandım. İlk kez bir parkour deneyimi yaşayacaktım. Tam 3 hafta boyunca bir aksiyon filmine hazırlanır gibi çalıştım. Eğitimlerde bile Gold giydim. Bu ürün o kadar esnek ki, tüm bu aksiyona rağmen ilk günkü şeklini kaybetmedi, inanılmaz bir hareket özgürlüğü sağladı. Mavi’yi bulduğumda jean’imi bulmuştum. Gold ile hayalimdeki jean’i yeniden buldum. Mavi bana her zaman, kendimi çok iyi hissettiriyor” dedi.

Cüneyt Yavuz: “Jean’de devrim yaratan Mavi Gold ile 500 bin yeni müşteri hedefliyoruz.”
Mavi 2014 Sonbahar- Kış reklam filminin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan, Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz, “Mavi, Gold ile jean’deki uzmanlığını ve yenilikçiliğini bir kez daha ortaya koyuyor. Bizce Gold’un alameti farikası; Türkiye’de başka bir örneği olmayan en son ve en yeni kumaş teknolojisiyle, Mavi’nin sırrı olan mükemmel fit’i buluşturması. Türkiye, jean sektörünün dünyada parlayan yıldızı. Bu yeni teknoloji Türkiye’den dünyaya yayılıyor. Mavi de bu inovasyonun öncüsü. Müşterilerimizi, sınırsız hareket özgürlüğü sunan, vücudu toparlayan, formunu kaybetmeyen, en önemlisi de daha ince ve fit gösteren bu inovatif ürünle tanıştıracağımız için çok heyecanlıyız. Her zaman olduğu gibi hem Türkiye’de hem de global pazarlarda hedeflerimiz büyük. Yılda 6 milyon olan jean satışlarımızı 7 milyona çıkarmayı planlıyoruz. Amacımız Mavi Gold’u 500.000 yeni müşteriye giydirmek. Genç kızların ikonu haline gelen Serenay’ın da etkisiyle bunu başarabileceğimize inanıyorum. 18 yıldır olduğu gibi bu yıl da jean’in lideri değişmeyecek ve en iyi jean Mavi mutfağında pişmeye devam edecek ” dedi.