İstikbal Fırsat Mevsimi Başladı!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 5311 defa incelendi
  • Süre: 00:24
  • 2013 Yapımı
  • star star star 89 / 3,31  

İstikbal'de Yeni Yıl, Yeni Fırsatlar Kampanyası!

İstikbal Mabilya mağazalarında 2013 yılının ilk fırsatları sizleri bekliyor... Rahatlık ve kaliteden ödün vermeden tasarlanan ürünlerini evlerde farklılık yaratmak isteyenler için şıklık ve konforla birleştiren İstikbal, 2013 yılının ilk günlerinde Yemek Odaları, Yatak Odaları, Oturma Grubları, Gen... devamını oku >

İstikbal Reklamı Hakkında :Her gün evden işe, işten eve koşuştururken enerjimizi harcıyoruz. Sürekli bir yerlere yetişme telaşı içinde gün boyu yoruluyoruz. İşte bu yüzden bizi her yeni güne tam enerjiyle, en iyi şekilde hazırlayacak bir uykuyu arıyoruz.

Uyku teknolojisinin lideri İstikbal, araştırma geliştirme çalışmalarını güçlü altyapısı ve birikimi ile birleştirerek, bugüne kadar geliştirdiği uyku teknolojilerine bir yenisini ekliyor. Bu yeni teknoloji gün içinde kaybedilen enerjinin uyku esnasında geri kazanılması için gerekli konforu sağlıyor.
İstikbal Ultra Energy - Sleepwell Energy ve Viscojel Energy yatak serisi, güne zinde başlamak isteyenlere en iyi uykuyu sunuyor. Üstelik bu yataklarda kullanılan Viscojel Teknolojisi sayesinde en sağlıklı uyku ortamı sağlanıyor.

Üstelik şimdi %20'ye varan indirimlerle...