İşBankası - İşBox

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2235 defa incelendi
  • Süre: 01:16
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 17 / 4,47  

Türkiye İş Bankası

İşbankası'ndan Türkiye'de hatta Dünyada Bir İlk Daha... Bankanız şimdi Xbox One'da.. İster Sesli Komutla İşter Hareketle Bnakacılık İşlemlenizi Kolayca Yapabilirsiniz. İş Bankası “Xbox One”da yer alan dünyadaki ilk banka oldu. Xbox One oyun konsoluna özel tasarlanan Türkiye İş Bankası uygu... devamını oku >

Türkiye İş Bankası Reklamı Hakkında :İşbankası'ndan Türkiye'de hatta Dünyada Bir İlk Daha...

Bankanız şimdi Xbox One'da..

İster Sesli Komutla İşter Hareketle Bnakacılık İşlemlenizi Kolayca Yapabilirsiniz.

İş Bankası “Xbox One”da yer alan dünyadaki ilk banka oldu. Xbox One oyun konsoluna özel tasarlanan Türkiye İş Bankası uygulaması ile Bireysel İnternet Şubesini kullanarak bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilir, İş Bankası’na özel güncel ekonomi bültenini, demo ve reklam videolarını izleyebilir, kolayca kredi hesaplayıp güncel finans verilerine her an ulaşabilirsiniz. Ayrıca Xbox One’ın kinect özelliği sayesinde uygulama üzerinde ses ya da el hareketleriyle menüler arasında geçiş yapabilirsiniz.


Türkiye İş Bankası Uygulaması, Xbox One Türkiye uygulama dükkânında yer almaktadır. Türkiye uygulama dükkânı ayarları için konsolun dili Türkçe ve lokasyon ayarında Türkiye seçili olmalıdır. Ayarlarınızı yapılandırdıktan sonra Türkiye İş Bankası Uygulamasını yükleyip siz de bu deneyimi yaşamaya hemen başlayabilirsiniz.