GittiGidiyor - Mehmet İrfan Dolgun

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1784 defa incelendi
  • Süre: 02:04
  • 2017 Yapımı
  • star star star star 34 / 3,5  

GittiGidiyor

Yıllara meydan okuyan meslek sevgisi ile GittiGidiyor’un 90 yaşındaki satıcısı Mehmet İrfan Dolgun! Bazı hikayeler mesafeleri aşar, yıllara meydan okur ve hiç beklenmedik şekilde bizleri bulur. GittiGidiyor satıcılarından Mehmet İrfan Dolgun'un hikayesi de tam da bu cinsten. Geçtiğimiz sene bir te... devamını oku >

GittiGidiyor Reklamı Hakkında :Yıllara meydan okuyan meslek sevgisi ile GittiGidiyor’un 90 yaşındaki satıcısı Mehmet İrfan Dolgun!

Bazı hikayeler mesafeleri aşar, yıllara meydan okur ve hiç beklenmedik şekilde bizleri bulur. GittiGidiyor satıcılarından Mehmet İrfan Dolgun'un hikayesi de tam da bu cinsten. Geçtiğimiz sene bir telefon aldık ve Mehmet Bey'in GittiGidiyor'a üye olmak istediğini ancak yaşını seçtiği alanda kendi doğum yılına kadar geriye gidemediğini öğrendik. Aksiyon alarak doğum yıllarını çok daha geriye çektik. Tabii bu bile bizim için başlı başına bir hikaye iken, onu yerinde ziyaret etmek, bir zamanlar Türkiye'nin 194 bölgesine dağıtım yaptığı fabrikasında sıcak bir çay içmek hikayenin boyutunu bambaşka bir noktaya taşıdı. Berlin'de hala mobilyalarının sergilendiğini söyleyen Mehmet İrfan Dolgun, bir yazar, bir öğretmen, bir marangoz, bir mucit ve mobilya sektörüne damgasını vurmuş bir iş adamı olarak karşımızda.