Garanti Cep Şubesi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3795 defa incelendi
  • Süre: 01:16
  • 2012 Yapımı
  • star star 35 / 2,17  

Garanti BBVA Bankası

Garanti Cep Şubesi Garanti Bankası Cep Şubesi, Garanti Bankası Mobil Bankacılık, Cep Şubesi uygulaması ile finansallarınızın yönetimi artık cebinizde! Garanti İnternet Şubesi'nde bulunan kişisel finans yönetimi araçları ile zenginleşen Cep Şubesi uygulaması, sunduğu yeniliklerle hayatınızı k... devamını oku >

Garanti BBVA Bankası Reklamı Hakkında :Garanti Cep Şubesi

Garanti Bankası Cep Şubesi, Garanti Bankası Mobil Bankacılık,

Cep Şubesi uygulaması ile finansallarınızın yönetimi artık cebinizde! Garanti İnternet Şubesi'nde bulunan kişisel finans yönetimi araçları ile zenginleşen Cep Şubesi uygulaması, sunduğu yeniliklerle hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bir tık ile varlık ve borçlarınızı sorgulayabilir, geçmişten bugüne varlıklarınızın gelişimini görebilir, gelir ve giderlerinizi takip edebilir, takvim üzerinden gelecek dönem harcamalarınızı görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca nakit akışınızda, geçmiş ve gelecekteki finansal hareketleri izleyebilir, hesap ve kartlarınızı görüntüleyebilir ve daha bir çok bankacılık işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz.

Cep Şubesi'ni kullanmak için İnternet/Cep Şubesi şifrenizin olması yeterli. Eğer şifreniz yoksa "Şifre Al"a tıklayarak kredi kartı ya da Paracard numaranız ile şifrenizi anında alabilirsiniz.