Garanti Bankası - Taksici İhsan Aknur

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1556 defa incelendi
  • Süre: 01:59
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 33 / 3,55  

Garanti BBVA Bankası

Garanti Bankası, 22 yıl önce proaktif bir hizmet anlayışıyla sahiplendiği ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan reklam filmiyle yeniden hatırlattığı “Başka bir arzunuz?” söylemini, yeni bir projeyle tekrar gündeme getiriyor. Beklenenden daha fazlasını yaparak çevresindekileri mutlu eden, yaşama değer kat... devamını oku >

Garanti BBVA Bankası Reklamı Hakkında :Garanti Bankası, 22 yıl önce proaktif bir hizmet anlayışıyla sahiplendiği ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan reklam filmiyle yeniden hatırlattığı “Başka bir arzunuz?” söylemini, yeni bir projeyle tekrar gündeme getiriyor. Beklenenden daha fazlasını yaparak çevresindekileri mutlu eden, yaşama değer katarak yüzleri güldüren gerçek hikayelerin peşine düşen Garanti, kurumsal Facebook sayfasındaki #dahafazlası uygulaması aracılığıyla, ziyaretçileri, kendilerine ya da yakınlarına ait farklı hikayeleri paylaşmaya çağırıyor.

Herkesin beklenenden fazlasını yaptığı bir dünyanın betimlendiği ve “Başka bir arzunuz?” felsefesinin yaşamın her alanına taşınabileceğinin vurgulandığı reklam filminin ardından, bu anlayışla yaşamını sürdüren insanların, çekilecek kısa belgesellerle tüm Türkiye’ye tanıtılması amaçlanıyor.