Garanti Bankası - 12 Cesur Yürek

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2042 defa incelendi
  • Süre: 01:16
  • 2016 Yapımı
  • star star star 28 / 3,07  

Garanti BBVA Bankası

Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı “12 Cesur Yürek”in ana sponsoru Garanti Bankası, hazırladığı yeni reklam filmiyle 2016 Rio Paralimpik Oyunları’na katılacak 12 Cesur Yürek’e desteğini bir kez daha vurguluyor. 7-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Paralimpik Oyunları öncesi yayına gire... devamını oku >

Garanti BBVA Bankası Reklamı Hakkında :Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı “12 Cesur Yürek”in ana sponsoru Garanti Bankası, hazırladığı yeni reklam filmiyle 2016 Rio Paralimpik Oyunları’na katılacak 12 Cesur Yürek’e desteğini bir kez daha vurguluyor. 7-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Paralimpik Oyunları öncesi yayına giren reklam filminde, her yaştan sporsever “Yalnız Değilsiniz” diyerek, milletçe milli takıma desteğini dile getiriyor.

Garanti ayrıca, “12 Cesur Yürek”e 2016 Rio Paralimpik Oyunları öncesinde çok özel bir tanıtım filmi daha hazırladı. Takım oyuncularının, tekerlekli sandalye basketbolunun ve Paralimpik Oyunlarda mücadele etmenin kendileri için ne ifade ettiğini anlattığı filmde, takımın antrenman görüntüleri de yer alıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Elif Güvenen, “Yaklaşan Paralimpik Oyunları öncesinde, Garanti Bankası olarak desteklemekten büyük gurur duyduğumuz takımımızın heyecan ve mutluluğuna ortak olmak için bu filmleri hazırladık. Bugüne kadar elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan “12 Cesur Yürek”e sonuna kadar güveniyor, üst üste ikinci kez katılacakları Paralimpik Oyunları’nda da yine hepimizin gururu olacaklarına yürekten inanıyoruz.” dedi.