Finansbak'tan Esnafa İnternetten Kredi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2687 defa incelendi
  • Süre: 00:49
  • 2014 Yapımı
  • star star 29 / 2,24  

QNB Finansbank

Kredi bir tık uzaklıkta: KOBİ İnternet Bankacılığı nerede, Finansçı orada! Finansbank KOBİ İnternet Şubesi’nden artık limitleriniz dahilinde, her birisi günlük 25,000 TL'ye kadar taksitli ticari kredi ve rotatif kredi (BCH) kullanabilirsiniz. Bankamızda tanımlı kredi limitlerinizi inter... devamını oku >

QNB Finansbank Reklamı Hakkında :Kredi bir tık uzaklıkta: KOBİ İnternet Bankacılığı nerede, Finansçı orada!

Finansbank KOBİ İnternet Şubesi’nden artık limitleriniz dahilinde, her birisi günlük 25,000 TL'ye kadar taksitli ticari kredi ve rotatif kredi (BCH) kullanabilirsiniz.

Bankamızda tanımlı kredi limitlerinizi internet şubemiz üzerinden gözlemleyebilir ve uygun limitlerinizden taksitli ticari ve rotatif (BCH) kredilerinizi kullanabilirsiniz.

Üstelik hafta sonlarında ve 22.30-03.00 saatleri arası hariç mesai saatleri dışında bile kredi kullanmanız mümkün! Bunun için tek yapmanız gereken Finansbank KOBİ İnternet Şubesine giriş yapmak.*

İnternet şubemize giriş yaptıktan sonra Krediler - Başvuru menüsünden kullanmak istediğiniz krediyi seçebilir ve vadenizi kendiniz belirleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.